MasterChef: «Η Αντελίνα Βαρθακούρη με βοήθησε στα...» - Η γνωριμία του διαγωνιζόμενου με την παρουσιάστρια

Από που την ξέρει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
MasterChef: «Η Αντελίνα Βαρθακούρη με βοήθησε στα...» - Η γνωριμία του διαγωνιζόμενου με την παρουσιάστρια

Το αποψινό (24/1) επεισόδιο Masterchef ξεκίνησε και οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τις λιγοστές λευκές και μαύρες ποδιές που έχουν απομείνει για να μπούν στον σπίτι του ριάλιτι. Οι φετινές αλλαγές (δείτε τες εδώ) του Masterchef έχουν προκαλέσει λίγο χαμό με τους διαγωνιζόμενουν να "πάλεύουν" κανονικά για την παραμονή τους στο παιχνίδι μαγειρικής.

Είδαμε τον Νίκο Κοντό να συμμετείχε στις auditions του MasterChef διεκδικώντας μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής και έκανε μια αναφορά στην Αντελίνα Βαρθακούρη.

H audicion του Νίκου και η γνωριμία του με την Αντελίνα Βαρθακούρη

Ο 20χρονος με ιδιαίτερη αγάπη στα media και τη φωτογραφία, αποκάλυψε τη συνεργασία του με την Αντελίνα Βαρθακούρη, όταν ξεκίνησε τις πρώτες του δουλειές ως φωτογράφος.

«Έχω συνεργαστεί με κάποια πρακτορεία εδώ στην Αθήνα και έχω συνεργαστεί και σε ένα άλλο κανάλι ως φωτογράφος. Υπάρχει μία συνεργασία για την οποία είμαι περήφανος που έχει γίνει, είναι με την κυρία Αντελίνα Βαρθακούρη», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Και συμπλήρωσε: «Η σχέση μου με την Αντελίνα Βαρθακούρη είναι πάρα πολύ καλή. Την αγαπώ πάρα πολύ, με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα στη φωτογραφία», είπε ο Νίκος Κοντός στο MasterChef.

Η σπάνια αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον αέρα του MasterChef

Να υπενθυμίσουμε ότι, πριν από μερικές μέρες μπροστά στην επιτροπή παρουσιάστηκε ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο οποίος δείχνοντας το πιάτο του, μίλησε για τα πρόσωπα που τον στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι του, χωρίς όμως να αναφέρει καθόλου τον πατέρα του. Τότε είναι που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να τον ρωτήσει για να μάθει τι συμβαίνει.

«Να γίνω αδιάκριτος; Αν θες. Ακούσαμε γιαγιά, αδέρφια και τα λοιπά. Ο μπαμπάς υποστηρίζει;» ρώτησε ο κριτής κι ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως γνώρισε τον πατέρα του στα 18, γιατί δεν είχαν επαφές, κι έφυγε από την ζωή όταν ο ίδιος ήταν 19: «Δεν μας έλειψε ποτέ κάτι. Δεν είναι το tragic story πατέρα γιου».

«Συμπάσχω απόλυτα γιατί είμαι ακριβώς ίδια ιστορία. Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως. Για αυτό είπα αν γίνομαι αδιάκριτος. Συμπάσχω, ταυτιζόμαστε απόλυτα», είπε στη συνέχεια ο διάσημος σεφ.