MasterChef: «Άσε...Κοψ’ το λίγο» - Ξέσπασε σε κλάματα όσο μιλούσε στην κάμερα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
MasterChef: «Άσε...Κοψ’ το λίγο» - Ξέσπασε σε κλάματα όσο μιλούσε στην κάμερα

Το MasterChef απόψε (24/1) δίνει τις τελευταίες λευκές και μαύρες ποδιές, κάτι που οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κατακτήσουν με τις γνώσεις, τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά τους. Οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρκής που με το που μπήκαν στα studios, οι κριτές τους ανακοίνωσαν κάτι (δείτε εδώ τι) πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να μπούν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Ο Παύλος από την Λευκάδα άνοιξε τις τελευταίες οντισιόν του MasterChef απόψε και στο εισαγωγικό βίντεο μίλησε για την αγάπη που έχει για το σκυλί του.

Η ιστορία του Παύλου στο MasterChef

Ο νεαρός παίκτης φορτίστηκε συναισθηματικά, όταν μίλησε για τον σκύλο του και πιο συγκεκριμένα για την αγάπη που έχει στον σκύλο του και δάκρυσε:

«Πέρα από το κομμάτι της μαγειρικής που είναι κάτι πολύ δυνατό για εμένα αυτή την στιγμή και μετά εντάξει εννοείται ότι υπάρχει η μεγάλη μου αγάπη που είναι ο Βίκτωρ. Μισό» είπε συγκινημένος ο Παύλος.

Όταν από την παραγωγή τον ρώτησαν ότι δάκρυσε για τον Βίκτωρ, ο ίδιος απάντησε με δάκρυα στο μάτια: «Άσε. Κοψ’ το λίγο. Παίρνεις πολύ μεγάλη αγάπη, που δεν παίρνεις σίγουρα από τους ανθρώπους τόσο πολύ».

Η audicion του ήταν αρκετά διασκεδαστική με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να κάνει τα δικά του και να τον κάνει να του ανοιχτεί και να του μιλήσει και για το επάγγελμα που ακολουθούσε στο παρελθόν.

Ο ερωτευμένος διαγωνιζόμενος του Masterchef και το τρολάρισμα του Κουτσόπουλου

Στο χθεσινό (23/1) επεισόδιο του MasterChef είδαμε έναν διαγωνιζόμενο ονόματι Βαγγέλη, οποίος ήρθε από την Θεσσαλονίκη, με στόχο να κερδίσει μια λευκή ποδιά και να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού. Ο παίκτης ξεκίνησε μιλώντας για την κοπέλα του, την Σοφία, με την οποία και δηλώνει πολύ ερωτευμένος. Παράλληλα, αποκάλυψε πώς εκείνη του δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές τον τρόλαραν συνέχεια, ότι είναι "κολλημένος" για την κοπέλα του, ενώ ο Κουτσόπουλος τον ρώτησε ευθέως πότε θα παντρευτεί και στο τέλος δεν άντεξε και τον ρώτησε για το ποιος θα ήθελε να μαγειρέψει στον γάμο του με την κοπέλα του, με τον διαγωνιζόμενο να απαντά και να τους δίνει "τυράκι" για την επόμενη φορά που θα τουν δούν.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: "Ο Νίκος Θωμάς".

Μόλις ολοκληρώθηκε η οντισιόν του, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την προσπάθειά του και κατάφερε να κερδίσει μια λευκή ποδιά και έτσι μπήκε απευθείας στο σπίτι.

Ο ίδιος μετά την επιτυχημένη του audition κάλεσε την μητέρα του για να της πει τα ευχάριστα νέα και για να την ενημερώσει για το πιάτο που έφτιαξε. «Συγχαρητήρια από όλες μας. Ακούς πόσα μπράβο έχεις; Δεν πειράζει καρδιά μου, αρκεί να είσαι καλά εσύ. Τι πιάτο έφτιαξες;» ρώτησε η μητέρα του κι η απάντηση του Βαγγέλη ήταν σαφής: «Γ…ο».

Η μητέρα του έβαλε τα γέλια κι ανέφερε: «Γ…ο ε; Αφού καταγράφεται η κλήση, μην λες τέτοια λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα είσαι σε ωραίο σπίτι. Ποιος ξέρει Βαγγέλη ε;»