Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

MasterChef: «Είχα όγκο στον εγκέφαλο και...» - "Λύγισε" τους πάντες ο Γιώργος με την ιστορία του

Όλα όσα είπε!

MasterChef: «Είχα όγκο στον εγκέφαλο και...» -
Reality 24.01.2023 23:23
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το MasterChef απόψε (24/1) δίνει τις τελευταίες λευκέςποδιές, κάτι που οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κατακτήσουν με τις γνώσεις, τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά τους. Οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρκής που με το που μπήκαν στα studios, οι κριτές τους ανακοίνωσαν κάτι (δείτε εδώ τι) πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να μπούν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Ο Γιώργος από την Λεμεσό πήγε στο MasterChef με στόχο να κυνηγήσει το όνειρό του στην μαγειρική.

Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef που είχε όγκο στον εγκέφαλο

Παρά τον ευχάριστο χαρακτήρα του, που έκανε αρκετούς συμπαίκτες του να τον συμπαθήσουν, ο νεαρός διαγωνιζόμενος είχε περάσει τον δικό του Γολγοθά σε μικρότερη ηλικία κι έκανε μία μικρή αναφορά σε αυτό:

«Έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου. Ειδικά πριν από 15 χρόνια, όταν ήμουν 15 ετών, απέκτησα όγκο στον εγκέφαλο, στο νεύρο του ματιού μου και πάλευα δύο χρόνια και νίκησα τον καρκίνο. Η ζωή πάντα προχωρά θετικά και δυναμικά» ανέφερε ο Γιώργος για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δυστυχώς ο διαγωνιζόμενος δεν παρουσίασε ένα δυνατό πιάτο στο MasterChef και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει καμία ποδιά.

Η συγκλονιστική ιστορία του διαγωνιζόμενου από το MasterChef

Ο Αλέξανδρος δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις του στον μαγειρικό διαγωνισμό. Πέρυσι ο παίκτης κατάφερε να φτάσει μέχρι το Bootcamp και φέτος θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω. Ο διαγωνιζόμενος μίλησε μεταξύ άλλων για την εξάρτηση που είχε από ναρκωτικές ουσίες και το πως κατάφερε να απεξαρτηθεί.

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Μάλιστα κάποια στιγμή απέτυχα κι υποτροπίασα κι από το 2018 που είμαι καθαρός με την βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ.

Ο Αλέξανδρος, αναφέρθηκε και σε περιστατικό από την φωτιά στο Μάτι με δύο μικρά κοριτσάκια, που τα βρήκε σε άσχημη κατάσταση, καθώς είχαν καεί ολόκληρα και αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα και ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν και οτι η ζωή του έδινε τόσες ευκαιρίες και τις σπαταλούσε.

Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος στο MasterChef.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: «Είναι θείος μου» - Αποκάλυψε την συγγένεια με πρώην παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής

Masterchef: «Έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με...» - Έμειναν "κάγκελο" οι κριτές με την ιστορία του Θωμά

Share