MasterChef: Το επικό τρολάρισμα παίκτη στους κριτές - Η ξεκάθαρη "λευκή ποδιά" του Κοντιζά

«Ναι σεφ. Ό, τι πείτε σεφ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
MasterChef: Το επικό τρολάρισμα παίκτη στους κριτές - Η ξεκάθαρη

Απόψε (24/1) είναι η τελευταία μέρα για τις οντισιόν του MasterChef και οι διαγωνιζόμενοι τρέχουν να προλάβουν της λευκές και μαύρες ποδιές για να έχουν μια θέση στο σπίτι. Οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρκής που με το που μπήκαν στα studios, οι κριτές τους ανακοίνωσαν κάτι (δείτε εδώ τι) πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να μπούν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του 25χρονου Γιάννη- Έλσον, ο οποίος και είναι επαγγελματίας μάγειρας, που ζει μόνιμα και εργάζεται στην Ρόδο.

Το επικό τρολάρισμα του διαγωνιζόμενου από το MasterChef στους κριτές

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε την προσπάθεια του 25χρονου Γιάννη Έλσον, ο οποίος και είναι επαγγελματίας μάγειρας. Ο ίδιος προσπάθησε να κερδίσει την είσοδό του στον διαγωνισμό με ένα ιδιαίτερο πιάτο.

Κατά την διάρκεια της οντισιόν του, ο υποψήφιος, από το άγχος του προφανώς επαναλάμβανε συνέχεια την έκφραση "Ναι σεφ. Ό, τι πείτε σεφ", με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μετά από κάποια στιγμή να τον τρολάρει, μετρώντας το πόσες φορές είχε πει την συγκεκριμένη έκφραση.

Στο τέλος, ο υποψήφιος, θέλοντας να συνεχίσει αυτό το αστείο με την λέξη σεφ, δεν σταμάτησε στιγμή να την λέει, ενώ μόλις οι κριτές δοκίμασαν το πιάτο του, εντυπωσιάστηκαν και με το παραπάνω. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλιστα αποφάσισε να του δώσει στο τέλος μια λευκή ποδιά, με τον παίκτη να καταφέρνει να κερδίσει την παραμονή του στο σπίτι του ριάλιτι.

Η συγκλονιστική ιστορία του διαγωνιζόμενου από το MasterChef

Ο Αλέξανδρος δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις του στον μαγειρικό διαγωνισμό. Πέρυσι ο παίκτης κατάφερε να φτάσει μέχρι το Bootcamp και φέτος θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω. Ο διαγωνιζόμενος μίλησε μεταξύ άλλων για την εξάρτηση που είχε από ναρκωτικές ουσίες και το πως κατάφερε να απεξαρτηθεί.

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Μάλιστα κάποια στιγμή απέτυχα κι υποτροπίασα κι από το 2018 που είμαι καθαρός με την βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ.

Ο Αλέξανδρος, αναφέρθηκε και σε περιστατικό από την φωτιά στο Μάτι με δύο μικρά κοριτσάκια, που τα βρήκε σε άσχημη κατάσταση, καθώς είχαν καεί ολόκληρα και αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα και ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν και οτι η ζωή του έδινε τόσες ευκαιρίες και τις σπαταλούσε.

Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος στο MasterChef.