Χώρισε και την ετοιμάζουν για το Survivor all star - Τραγουδίστρια ''φωτιά'' θα δώσει τα χέρια με τον Ατζούν

Είχε συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία στο παιχνίδι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χώρισε και την ετοιμάζουν για το Survivor all star - Τραγουδίστρια ''φωτιά'' θα δώσει τα χέρια με τον Ατζούν

Τo Survivor all star κοντεύει να κλείσει ένα μήνα στον τηλεοπτικό αέρα και μέχρι τώρα με βάση τα νούμερα τηλεθέασης μπορούμε να πούμε, πως η παραγωγή έχει κερδίσει τον κόσμο.

Οι εξελίξεις στις δύο ομάδες είναι καταιγιστικές, αφού εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και το ριάλιτι εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς με τη σχέση ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 25/1: ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ! Αυτός αποχωρεί απόψε

Σε κάθε περίπτωση, ο Ατζούν Ιλίτζαλί είναι πολύ πιο μπροστά από όσο πιστεύουμε και μάλιστα έχει σχεδιάσει κινήσεις για το μέλλον του παιχνιδιού, που θα μας αφήσουν άφωνους.

Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες παικτών αυτές είναι γνωστές, αφού ήδη έχουμε δει νέα παιδιά να ''εισβάλλουν'', ωστόσο το πρόσωπο, που συζητάει να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο θα κάνει πανικό.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, που κυκλοφορούν η αγαπημένη τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, την οποία είχαμε δει στο πρώτο survivor είναι πολύ κοντά στο ναι με την παραγωγή. Ίσως οι εξελίξεις στην προσωπική της ζωή να είναι και ένας λόγος, που η Ειρήνη θα κάνε το βήμα αυτό, καθώς έχει επιβεβαιώσει πως είναι ελεύθερη.

«Είμαι πολύ καλά. Σε δημιουργική φάση όπως πάντα», είπε αρχικά και όταν η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου την ρώτησε αν βρίσκεται σε σχέση, είπε με χιούμορ: «Καλά πήγε και αυτό».

«Είμαι σε φάση που αλλάζω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Η ζωή σου δίνει μια σφαλιάρα. Είμαι σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Προ το παρόν δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει. Εγώ έχω απατήσει για μην νιώθω ο μπιπ της σχέσης», προσέθεσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Το νέο πρόσωπο που θέλει να βάλει στο Survivor all star ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Φυσικά και είμαστε σε αναμονή των ανακοινώσεων από τον σταθμό, σε κάθε περίπτωση όμως η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, καθώς όλοι θυμόμαστε πως ήταν ειλικρινής στα συμβούλια και ιδιαίτερα μαχητική στα αγωνίσματα.