Survivor All Star: «Sorry, αλλά είμαι δίκαιη» - Τα "καρφιά" της Βαλαβάνη στον Βασάλο για τον Αναγνωστόπουλο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Sorry, αλλά είμαι δίκαιη» - Τα

Για ακόμη μια ημέρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας, με σκοπό να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star με αφορμή το χθεσινοβραδινό (24/1) επεισόδιο, στο οποίο είδαμε να χάνουν οι Μαχητές και να βγάζουν στον τάκο Καρολίνα & Ασημακόπουλο - δείτε εδώ ποιος αποχωρεί.

Σχολιάζοντας λοιπόν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την συμπεριφορά της ομάδας του απέναντι του, καθώς παρόλο που είναι πολύ καλός στρατηγικά στον στίβο μάχης, οι συμπαίκτες του τον ψηφίζουν και έχει βγει ήδη μια φορά στον τάκο.

Τι είπε η Βαλαβάνη για Βασάλο & Αναγνωστόπουλο

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη αναφέρθηκε στη στάση του Κωνσταντίνου Βασάλου απέναντι στον Κώστα στα πρώτα επεισόδια όταν ο δεύτερος είχε εκφράσει την πικρία του για την συμπεριφορά του - δείτε εδώ τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο εγκέφαλος, και το λέω θετικά, στα ματσαρίσματα. Είναι πολύ έξυπνος στο πώς θα ματσάρουμε. Ο Κώστας είναι σαν να έχει γράψει τη βίβλο της στρατηγικής», ανέφερε αρχικά.

Ενώ στη συνέχεια έπειτα από σχετικά ερώτηση για τους δυο φίλους είπε: «Εγώ συμφωνώ με τον “Μισθοφόρο” σε αυτή τη φάση και διαφωνώ λίγο με τον Κωνσταντίνο, γιατί έπρεπε να πάει και να συμπαρασταθεί στον Κώστα. Είμαι απόλυτα δίκαιη, ήταν λάθος του. Ο Κωνσταντίνος με τον Κώστα είναι πιο κοντά μαζί από όλη τη μπλε ομάδα. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι διαχυτικός, δεν παίρνει τηλέφωνα, αλλά εκεί μέσα θα έπρεπε να του συμπαρασταθεί. Sorry, αλλά είμαι δίκαιη».

Τι συμβαίνει με τις δικές τις σχέσεις και τον Κωνσταντίνο;

Με αφορμή το πολυσυζητημένο ειδύλλιο ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο και τα επίμαχα πλάνα που κυκλοφόρησαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χθες 24/1 ανέφερε: «Η Καρολίνα δεν έχει αναφέρει ποτέ τον Μπο on camera μέσα στο παιχνίδι. Εγώ τον Κωνσταντίνο τον αγκάλιαζα πίσω από τις κάμερες».

«Κι εσύ μ’ έχεις τρελάνει, απάντησε! Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη. Πες ναι ή όχι, κακό είναι;» βρήκε την ευκαιρία να της πει η Φαίη Σκορδά, αναφερόμενη στη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Να μη σε νοιάζει» της απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με προφανή αμηχανία και συμπλήρωσε: «Εμείς δεν θέλαμε να προκαλέσουμε τίποτα εκεί μέσα. Επειδή ξέραμε πού είναι στημένες οι κάμερες, πηγαίναμε και αγκαλιαζόμασταν από πίσω. «Καλή επιτυχία», «Να πάμε καλά», «Πώς είσαι; Πεινάς;» και τέλος».

«Κάτσε λίγο, δεν θα με τρελάνετε εμένα, τώρα που βρήκα την ευκαιρία. Τι σημαίνει αγκαλιαζόσαστε βρε αγάπη μου καλή; Πάω να καταλάβω τι γίνεται, μετά το πας αλλού. Είσαστε δύο άνθρωποι που αγαπιέστε ή ένα ζευγάρι που αγαπιέστε;» συνέχισε την ερώτησή της η Φαίη Σκορδά.

«Αγκάλιαζα και τη Μαριαλένα και τον Σάκη… αγαπιόμαστε. Τώρα… αυτό. Το επόμενο βίντεο ποιο είναι;» απάντησε αμήχανα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, προσπαθώντας να αλλάξει το θέμα της συζήτησης.

Αφού επέστρεψαν όμως από διαφημίσεις η παρουσιάστρια επέμενε κι εκείνη ανταποκρίθηκε λεγοντας:

«Νομίζω ότι είμαι εδώ για να σχολιάσω το ριάλιτι κι όχι την προσωπική μου ζωή. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε αποφασίσει από κοινού να μην μιλάμε για τα προσωπικά μας. Θα μου πεις ανεβάζατε φωτογραφίες, story κλπ και θα σου πω εγώ οι άνθρωποι αλλάζουν εξελίσσονται. Είμαστε καλά».