Survivor All Star: Στη φόρα τα ποσοστά της ψηφοφορίας - Έπιασε «πάτο» η Καρολίνα

Ποιος βγήκε πρώτος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Στη φόρα τα ποσοστά της ψηφοφορίας - Έπιασε «πάτο» η Καρολίνα

Η Καρολίνα πλήρωσε το τίμημα για την παράνομη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο παιχνίδι και αυτή την φορά δεν την γλίτωσε, όπως την περασμένη εβδομάδα όπου αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Η Καρολίνα Καλύβα τερμάτισε στη τελευταία θέση της ψηφοφορίας και η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει τόσο με την διαφορά της από τον τρίτο, που ήταν τεράστια όσο και το ποιος βρέθηκε στη πρώτη θέση!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, στο Survivor All Star ήταν πέρα από την Καρολίνα Καλύβα και οι Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος! Ποιος βρέθηκε στη πρώτη θέση; Η έκπληξη ακούει στο όνομα του Τάκη Καραγκούνια και αυτό έχει εξήγηση!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Τάκης Καραγκούνιας τερμάτισε στη πρώτη θέση με ένα ποσοστό που αγγίζει το 40% και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως τον στήριξε πολύ ο Τριαντάφυλλος. Ο πρώην «πιστολέρο» του Survivor έχει θερμό κοινό και δύο μέρες τώρα έκανε αγώνα μέσω Instagram και ζητούσε από τους fans του να ψηφίσουν τον Τάκη.

Θεωρητικά έκπληξη ήταν και η δεύτερη θέση, καθώς εκεί δεν ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά.. διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr