Survivor all star: «Φύγε και άσε τους να...» - Η αιχμηρή ανάρτηση της μητέρας της Καρολίνας λίγο πριν την αποχώρησή της

Τα είπε έξω από τα δόντια...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Φύγε και άσε τους να...» - Η αιχμηρή ανάρτηση της μητέρας της Καρολίνας λίγο πριν την αποχώρησή της

Ένα πολύ σύντομο πέρασμα είδαμε να κάνει στο Survivor all star η Καρολίνα Καλύβα, η οποία σε λιγότερο από ένα μήνα έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης μετά την ψηφοφορία του κόσμου.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 25/1 η κοπέλα είδαμε να αποχαιρετά την ομάδα της, με το βλέμμα της παράλληλα να ψάχνει του Μάριου Πρίαμου (δείτε εδώ την κίνηση της) με εκείνον ωστόσο να μην αντιδρά.

Έτσι λοιπόν, όλοι τώρα πια περιμένουν τις δηλώσεις της Καρολίνας, η οποία σίγουρα θα έρθει αντιμέτωπη με πολλές πληροφορίες, καθώς δεν έχει ιδέα του τι έχει ειπωθεί για την προσωπική της ζωή. Μέχρι ωστόσο να βγει και να τοποθετηθεί η ίδια είδαμε τον αδερφό και τη μητέρα της να παίρνουν θέση υπέρ της.

«Έφερε το 10 γιατί είσαι αυτή που είσαι και που ξέρουμε όλοι! Πάντα δίκαιη πάντα αληθινή! Με το κφάλι ψηλά μια ζωή! Άσε να πολεμάνε και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν! Μιας και δεν μιλάνε για παιχνίδι αλλά για κακοσκηνοθετημένη «ταινία». Εσύ είσαι αθλήτρια! Για πάντα δίπλα σου! Μόνο αγάπη και θαυμασμό για εσένα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

Survivor All Star αδερφός Καρολίνας

Την ίδια ημέρα και η μαμά της τοποθετήθηκε με ένα story υπέρ του παιδιού της, το οποίο έλεγε πολλά και αιχμηρά και μάλιστα σχολιάστηκε την Πέμπτη 26/1 από το Πρωινό μας.

H αιχμηρή ανάρτηση της μητέρας της Καρολίνας Καλύβα για την κόρη της

«Η νίκη σου απέναντι στην αήτηττη Δαλάκα, το 10 και τάϊσες μετά από 8 χαμένα έπαθλα φαγητού. Ο καλύτερος πόντος στο Survivor. Τώρα φύγε όπως πρέπει και ας τους να ασχολούνται με αυτά, που ξέρουν. Ας τους να πατάνε πάνω σου, εσύ πάλι πάνω είσαι», έγραψε στο story της η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα.

Καρολίνα μητέρα της