My Style Rocks: «Ας σταματήσουμε να...» - Το "καρφί" της Κατερίνας Καραβάτου για τα πεθερικά της

Το είπε, δεν δίστασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Ας σταματήσουμε να...» - Το

Ένα ακόμα νέο επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε σήμερα 26/1 το απόγευμα (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) και μάλιστα οι διαγωνιζόμενες είχαν αναλάβει να ντυθούν για να βγουν με τα πεθερικά τους.

Το concept αυτό φάνηκε δύσκολο για τις περισσότερες, ωστόσο σχεδόν όλες τα κατάφεραν με επιτυχία, ενώ για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι διαφωνίες και οι εντάσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου δεν δίστασε να πετάξει και μια... σπόντα αναφορικά με τα δικά της πρώην πεθερικά, δηλαδή τους γονείς του Κρατερού Κατσούλη. Το ζευγάρι ήταν αρκετά χρόνια παντρεμένο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ωστόσο εδώ και μήνα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και πλέον δεν είναι μαζί!

«Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς από τους Κου Κου. Το είχα πει αυτό το πράγμα, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν πια ήρθε η επιβεβαίωση ότι ξεκινάει η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, ήταν για μένα πάρα πολύ σημαντικό να μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ταινίας.

Τον τελευταίο καιρό, από τότε που ανακοινώσαμε την απόφασή μας, έχουν προκύψει διάφορα δημοσιεύματα που λένε για φοβερούς τσακωμούς, για φοβερές εντάσεις. Ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά μας, είναι προσωπικά μας. Το πώς θα τα λύσουμε και τι θα κάνουμε, είναι δικό μας θέμα. Οι άνθρωποι που μας ξέρουν χρόνια είχαν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει, ότι δεν ήμασταν όπως ήμασταν. Αλλά αυτό έχει να κάνει με την προσωπική μας ζωή και δεν υπήρχε λόγος να αφορά κανέναν άλλον. Η σχέση μας είναι μια χαρά. Είναι όπως είχαμε πει και στα παιδιά μας, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και αυτό συνέβη», είχε εξομολογηθεί πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός και παρουσιαστής στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η σπόντα της Κατερίνας Καραβάτου για τα πρώην πεθερικά της

«Τα πάτε καλά με τα πεθερικά; Έχετε καλή σχέση;», ρώτησε λοιπόν η Κατερίνα Καραβάτου την παίκτρια με εκείνη να απαντά: «Όλες οι σχέσεις έχουν διακυμάνσεις Κατερίνα...».

«Πολλές, φυσικά, εννοείται», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτουκαι έβηξε λέγοντας «Ας σταματήσουμε να βήχουμε, χα χα, γενικά!» και συνέχισε να βήχει.