Survivor All Star: Μπαίνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ η Ειρήνη Παπαδοπούλου; Πανζουρλισμός με την ανάρτησή της

Θα γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Μπαίνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ η Ειρήνη Παπαδοπούλου; Πανζουρλισμός με την ανάρτησή της

Εδώ και μέρες έχει κυκλοφορήσει η είδηση πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου ετοιμάζεται να μπει στο Survivor All Star, με την ίδια μάλιστα σήμερα, Πέμπτη 26/1 να δημοσιεύει μια φωτογραφία όλο νόημα!

«Το 2017 το Survivor πήγε πολύ καλά και ταυτίζουν κάποιες προσωπικότητες από εκείνο το παιχνίδι με το τωρινό. Στην αρχή όλοι είχαμε έρθει κοντά. Είχα φύγει για πολλούς λόγους. Δεν ένιωθα ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο περιβάλλον για εμένα. Ένιωσα ανεπιθύμητη. Δεν ήταν οι συνθήκες, άντεχα. Δεν ήταν καν το ψυχολογικό.

Το bullying έγινε, αλλά τότε δεν μίλησα για κάποιο λόγο και δεν θέλω να τον πω τώρα. Όσο μπορώ, εγώ προσωπικά, αν δεν μπορώ να κάνω καλό σε κάποιον προσπαθώ να μην του κάνω κακό. Με αδίκησα και δεν προστάτευσα τον εαυτό μου μην λέγοντας την αλήθεια. Ο κόσμος έχει ένστικτο για να καταλάβει. Επειδή αυτή η εμπειρία δεν έκλεισε όπως θα έπρεπε μπορεί να το σκεφτόμουν», είχε πει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Η ίδια είχε γίνει πολύ αγαπητή μέσα στο παιχνίδι για αυτό και το κοινό ανυπομονεί να την δει για ακόμη μια φορά να αγωνίζεται στους στίβους μάχης, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει!

Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου εν όψει των φημών συμμετοχής της στο Survivor All Star

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μαγιό σε παραλία και μάλιστα την συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Έτοιμοι…;».

Φυσικά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι followers της έκαναν σχόλια σχετικά με το Survivor All Star.

Να υπενθυμίσουμε πως η τραγουδίστρια περνά μια περίεργη φάση στη ζωή της, μιας κι μετά από 4 περίπου χρόνια σχέσης με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια μέσα από μια ανάρτηση όλο νόημα που έκανε στα social media (δείτε την εδώ).