«Χαίρομαι που δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας μετά την απιστία της στο Βο

«Ναι είχε ζητήσει ο Βο στο Μάριο να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Χαίρομαι που δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας μετά την απιστία της στο Βο

Αναλυτικές δηλώσεις είδαμε να παραχωρεί η Καρολίνα Καλύβα την Παρασκευή 27/1 στο Πρωινό μας λίγο μετά από την αποχώριση της από το Survvior all star, με τα λεγόμενα της να σχολιάζονται και από τη μητέρα της, που ήταν παρούσα στο πάνελ (δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις της Καρολίνας).

Ανάμεσα λοιπόν σε όσα είπε η Καρολίνα για τον έρωτά της για το Μάριο, που δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι στη συνέχεια αναφέρθηκε και για την σχέση της με το Βο μιλώντας για το χρονικό αυτής αλλά και για το πως νιώθει σήμερα.

«Τις 2 - 3 ημέρες πριν φύγει η Καρολίνα για Άγιο Δομίνικο ήρθαν στο Λουτράκι όλοι μαζί με τον Σάκη και την Μαριαλένα και εγώ είπα ''Καλώς του Survivors''. Από τη Μαριαλένα άκουσα, πως ίσως να την περίμενε κάτι στην έξω ζωή της μετά.

Πριν την αναχώρηση της Καρολίνας, μου είπε δε θέλω να μιλάς με το Βο καθόλου. Λογικό δεν είναι; Από την πρώτη μέρα όμως βγήκε και είπε τι έχει με τον Πρίαμο. Μου είπε να μην μιλήσω καθόλου με το Βο όσο θα λείπει,. Ούτε στο έπαθλο επικοινωνίας τον έβαλε καθόλου. Κόκκινη γραμμή. Τον ρώτησε η Καρολίνα και ούτε εκείνος ήθελε», είπε η μητέρα της Καρολίνας για το Βο.

Οι δηλώσεις της Καρολίνας για τη σχέση της με το Βο

«Με το Βο ήμασταν έναν μήνα μαζί, αλλά τον τελευταίο καιρό το θέμα πήρε εκτάσεις στα social. Ο Βο έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι το καλύτερο παιδί και πάνω από όλα είναι νοήμων και σωστός.

Αν έμπαινε θα ήταν σαν θείο δώρο θα μπορούσα να του εξηγήσω... Ήταν στενάχωρο αυτό, που έγινε αλλά έτσι τα έφερε η ζωή. Ήταν το άγχος μου και γενικότερα είπα ότι το έμαθε όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ήθελα και εγώ να του το πω.

Ναι είχε ζητήσει ο Βο στο Μάριο να με προσέχει, αλλά δε μπορείς να προβλέψεις το πως θα εξελιχθούν τα συναισθήματα στη συνέχεια.

Το πως θα διαχειριστώ εγώ το Βο είναι κάτι, που θα μείνει στα δικά μου αρχεία. Το έχω πουλήσει το αμάξι μου, ακόμα εκεί είναι; Έχω πράγματα στο σπίτι του ναι, τέλος πάντων αυτό είναι κάτι άλλο...ήμουν εκεί τον τελευταίο καιρό. Είχε το αμάξι μου για να το πουλήσει», κατέληξε η Καρολίνα.