Το My Style Rocks ξεκίνησε με την πασαρέλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που έκανε μια εντυπωσιακή πασαρέλα σε συνδιασμό με το ντύσιμο της (δείτε την εδώ). Οι κριτές όμως ήταν λίγο αυστηροί και πάλι, όπως και κάθε μέρα με πρωταγωνιστή σήμερα (27/1) τον Δημήτρη Σκουλό.
Ο φωτογράφος, να υπενθυμίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή, δεν δίστασε να πει την ειλικρινή άποψη του πάνω στο στυλιστικό κομμάτι και μόνο, παρόλο που συνέχεια ξεφεύγει το “πράγμα” με τις διαγωνιζόμενες, να ξεπερνούν τα όρια και να “σφάζονται” για διάφο ακαι καμιά φορά ασήμαντα πράγματα.
Η αποστομωτική απάντηση του Δημήτρη Σκουλού σε διαγωνιζόμενη του My Style Rocks
Με την καλύτερη διάθεση μας υποδέχτηκε και σήμερα στο My Style Rocks η Κατερίνα Καραβάτου και είχε βάλει σκοπό να πείσει την κριτική επιτροπή να δώσει έστω και λίγο καλύτερη βαθμολογία. Ο λόγος για την… αυστηρή κριτική στην Ρέινα για την επιλογή της έκανε σήμερα και ο Δημήτρης Σκουλός είπε την άποψη του και δικαιολόγησε την βαθμολογία του.
Η Ρέινα Βενέτη έκανε μια εμφάνιση που δεν ξετρέλανε τους κριτές ενώ ο Δημήτρης Σκουλός της είπε πως η εμφάνισή της ήταν για… καμπαρέ!
«Δεν έχεις κάνεις κάτι λάθος ουσιαστικά αλλά τα φτερά αυτά δεν είναι για disco, αυτά κάνουν για καμπαρέ. Αρχίζει και όλο αυτό το look που είναι συνέχεια σεταρισμένο να κουράζει λίγο. Πολύ κομψό αλλά κουράζει», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκουλός στην παίκτρια.
Επιπλέον, ο Δημήτρης Σκουλός, μετά την εμφάνιση της Ρέινα Βενέτη, που πριν από λίγες μέρες κέρδισε, μίλησε με την Βασιλική Λίγνου, που τον έκανε να σηκωθεί από την καρέκλα του και να σηκωθεί να φύγει, με την κορυφαία ατάκα του «Μπορώ να φύγω για ένα λεπτό; Είσαι σίγουρη;».


">
">
">
">
">
">
">