Masterchef: Τα πρώτα λόγια των κριτών μετά την είσοδο στην κουζίνα - Η πρώτη τους "καμπάνα"

Όλα όσα είδαμε μέχρι τώρα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: Τα πρώτα λόγια των κριτών μετά την είσοδο στην κουζίνα - Η πρώτη τους

Το Masterchef σήμερα (27/1) Παρασκευή ξεκίνησε και έκανε για ακόμη μια φορά την διαφορά, από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Tο ριάλιτι μαγειρικής του Star, που άλλεξε ημέρες προβολής (δείτε εδώ τις τελευταίες αλλαγές) είναι στον αέρα και οι μάγειρες που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση είναι εδώ και ξεκίνησαν την μαγειρκή "μάχη".

Τα πρώτα λόγια και η πρώτη καμπάνα στο MasterChef

Πέντε τελευταίες λευκές ποδιές έμειναν και περιμένουν τους διαγωνιζόμενους που θα καταφέρουν με την επίδοσή τους να εξασφαλίσουν μια θέση στη βίλα του MasterChef 2023. Η διαδρομή προς την κατάκτηση της πολυπόθητης ποδιάς μόνο εύκολη δε θα 'ναι. Οι 14 διαγωνιζόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους 90 λεπτά, για να ετοιμάσουν δύο πιάτα και να δείξουν στους κριτές τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Μόλις ενεργοποιηθεί το timer και αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, οι επίδοξοι chefs θα ξεκινήσουν να φτιάχνουν το πρώτο τους πιάτο. Εκείνοι με τις τρεις καλύτερες προσπάθειες θα προκριθούν στην 24αδα του MasterChef 2023, ενώ εκείνοι με τις τρεις χειρότερες θα αποχωρήσουν οριστικά από τον διαγωνισμό.

Η πρώτη τους καμπάνα

Οι υπόλοιποι θα πρέπει να μαγειρέψουν το δεύτερο πιάτο τους στον χρόνο που έχει απομείνει στο timer τους.

Βέβαια, ο Λεωνίδας Κουτσόβουλος βρήκε και το πρ΄πωτο παρατσούκλι για έναν διαγωνιζόμενο, όπως κάθε χρόνο. Κυρίες κα κύριοι... ο Μότο Μότο!