Masterchef: «Θέλω να με φωνάζεται...» - "Παγωτό" έμεινε ο Κουτσόπουλος με το ψευδώνυμο παίκτη

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Πάνου Ιωαννίδη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: «Θέλω να με φωνάζεται...» -

Το Masterchef προβάλλεται αυτή την στιγμή μέσα από την συχνότητα του Star και ήδη οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι έχουν μπει στις ανανεωμένες τους κουζίνες και διεκδικούν μια ευκή ποδιά, δηλαδή μια θέση στο σπίτι και στον διαγωνισμό.

Μετά τις τελευταίες αλλαγές του ριάλιτι μαγειρκής (δείτε τες εδώ) οι διαγωνιζόμενοι δίνουν μάχη "πιάτο με πιάτο" για να μην αποχωρήσουν. Βέβαια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπορούσε να μην ξεκι΄νησει τα δικά του και να αρχίζει να μοιράζει "ψευδώνυμα", αλλά ένας παίκτης έκανε την διαφορά και του ζήτησε να τον λέει με συγκεκριμένο τρόπο.

Το ψευδώνυμο του πρώτου διαγωνιζόμενου για το Masterchef

Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα έπαιρναν το πολυπόθητο εισιτήριο προκειμένου να βρεθούν στη «χρυσή» 24αδα του φετινού κύκλου στο Masterchef.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος τον οποίο και πλησίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο ετοίμαζε με άγχος το πιάτο του. «Είναι εδώ ο θείος Λεωνίδας για να μοιραστείς μαζί του τις πιο βαθιές σου ανησυχίες. Το άγχος σου, το πως περνάς, το τι θα φάμε. Θέλω επίσης να σε ρωτήσω, αν και είναι πολύ αρχή ακόμη. Έχω ψευδώνυμα για όλους κάθε χρόνο! Πες μου πως θα σε φωνάζω».

«Κοιτάξτε, εμένα οι φίλοι μου με φωνάζουν Μότο. Μότο Μότο» απάντησε με χαμόελο ο νεαρός διαγωνιζόμενος του MasterChef για να επαναλάβει με χαρά ο κριτής το ψευδώνυμο και να προσθέσει πως «αυτό είναι από τη Μαδαγασκάρη ο ιπποποταμάκος! Το κρατάω και το υιοθέτησα»