ΣΚΑΙ: Αλλαγές στο Survivor All Star - Ποια μέρα θα προβάλλεται η αποχώρηση αντί για Τετάρτες

Τι συνέβη και προχωρούν σε τροποποιήσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΣΚΑΙ: Αλλαγές στο Survivor All Star - Ποια μέρα θα προβάλλεται η αποχώρηση αντί για Τετάρτες

Ούτε ένα μήνα δεν βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα το Survivor All Star και όπως φαίνεται ξεκινούν ήδη οι αλλαγές και οι τροποποιήσεις, όσον αφορά τις ημέρες προβολής.

Αλλαγές στις μέρες προβολής του Survivor All Star

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μέχρι στιγμής προβάλλεται Κυριακή - Τετάρτη, όπου σε εκείνο το επεισόδιο προβάλλεται η αποχώρηση κάθε παίκτη, αλλά και το έπαθλο φαγητού, μιας και τις επόμενες ημέρες οι 2 ομάδες παίζουν για την ασυλία.

Ωστόσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει, μιας και πλέον θα βρίσκεται στο αέρα και τις Πέμπτες και όπως όλα δείχνουν αυτή τη Πέμπτη 2/1 θα βλέπουμε την αποχώρηση. Αν όχι, τότε θα παίζουν για έπαθλο φαγητού. Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν μόνο εκεί. Συγκεκριμένα, ενδέχεται το Survivor All Star να προβάλλεται και τα Σάββατα, μόλις τελειώσει το The Voice, προκειμένου να διατηρηθεί σε ικανοποιητικά νούμερα η prime time ζώνη του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε περισσότερα: Βρέθηκε παίκτης κάτω από τα σανίδια της παραγωγής να προσπαθεί να κλέψει!

Οπότε η μόνη μέρα που θα παίζεται το ριάλιτι επιβίωσης πιθανότατα θα είναι μόνο η Παρασκευή! Εκτός, κι αν υπάρξουν κι άλλες αλλαγές...

Όσον αφορά το αυριανό 29/1, επεισόδιο, το trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει κι όπως φαίνεται θα γίνει ξανά χαμός!

ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ οικειοθελής αποχώρηση - Μόλις έγινε γνωστό

Το πρωί της Παρασκευής 27/1 η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε στο Πρωινό μας, μέσω skype, τον πρώην παίκτη του Survivor, Γιάννη Τσίλη, ο οποίος πέρα από σχολιασμό του ριάλιτι έκανε και κάποιες αποκαλύψεις.

Αυτή την Κυριακή, όπως ήδη σας έχουμε πει κι εμείς, θα μπει στο παιχνίδι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ένας άνθρωπος που στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί αρκετά για την συμπεριφορά του προς την Εύη Σαλταφερίδου, που φέτος βρίσκεται στους Μαχητές.

Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με το ιστορικό τους, το οποίο μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω, ο Νίκος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω καταλάβει τον τελευταίο καιρό πως η Εύη δυσκολεύεται πάρα πολύ στην σχέση της με τον Τάκη στην ομάδα, κι αν μπει ο Σώζων στην ίδια ομάδα νομίζω ότι μπορεί να πάει και για οικειοθελή αποχώρηση η κοπέλα. Θα της γίνει τεράστιος ψυχολογικός πόλεμος. Είναι πραγματικά συμπληγάδες. Ο Σώζων από την πρώτη στιγμή που είχαμε μπει, το 2018, έκανε σαν ψυχολογικό πόλεμο στην Εύη χωρίς λόγο και αιτία, δεν είχαμε καταλάβει κανένας μας γιατί γινόταν όλο αυτό. Βέβαια δεν βλέπαμε αυτά που έλεγε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους του ριάλιτι. Τα είδαμε όλα μετά. Πραγματικά τώρα θα είναι πολύ δύσκολα για την Εύη.

Μπορεί και να έχει αλλάξει βέβαια, όπως είδαμε και πολλούς παίκτες να έχουν αλλάξει σε συμπεριφορές του τότε, με το τώρα. Αναφέρομαι και στον Χανταμπάκη και σε άλλους παίκτες. Και η συμπεριφορά του Μάριου δεν μου συνάδει με αυτή που είχε τότε. Ενώ ξεκίνησε να εκφράζεται πολύ περισσότερο από ότι το 2017, σιγά σιγά τώρα με αυτά που γίνονται στο τέλος σα να κάνει στην άκρη, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί. Υπάρχει πολύ στρατηγική από πολλούς παίκτες που έχει φανεί από την πρώτη ημέρα, ενώ σε προηγούμενα παιχνίδια ο καθένας συμπεριφερόταν ανάλογα με το πως θα πάει το παιχνίδι τώρα μπήκαν όλοι πολύ διαβασμένοι σε αυτό κι από την αρχή βλέπουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε πολλούς παίκτες.»