Survivor all star: Αλαλούμ στο instagram - Τα ''πήραν'' Βο & Ελευθερίου με την 1η ανάρτηση της Καρολίνας

Δε μπόρεσαν να την αφήσουν έτσι...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου & NDP
Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου & NDP

Ο κακός χαμός έχει γίνει τελευταία μετά την απιστία της Καρολίνας Καλύβα στο Survivor all star, καθώς ενώ ήταν σχέση με το Βο στο παιχνίδι ερωτεύτηκε, όπως είπε τον Μάριο Πρίαμο.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια την Παρασκευή 27/1 έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο Πρωινό μας (δείτε τις εδώ) και ξεκαθάρισε τα συναισθήματά της και για τους δύο άντρες ξεχωριστά.

«Δεν παρακολούθησα ολόκληρη τη πρώτη συνέντευξη της Καρολίνας. Είδα αποσπάσματα απ΄αυτά που έπαιξαν στα sites και κάποια πράγματα που μου έστειλαν φίλοι. Είναι κάτι που έχει τελειώσει για μένα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό.

Έχω πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μου που τρέχουνε τώρα. Είναι επιλογή μου να μη μιλήσω ξανά για το θέμα με την Καρολίνα, ας λέει όμως ό,τι θέλει ο καθένας, δεν με ενοχλεί. Μέχρι στιγμής, δεν με έχει προσβάλει η Καρολίνα με όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη. Αν πει κάτι προσβλητικό για μένα, ναι θα στεναχωρηθώ», είπε ο Βο.

Η κίνηση του Βο και της Ελευθερίας Ελευθερίου προς την Καρολίνα Καλύβα

Και αφού η Καρολίνα επέστρεψε στην Ελλάδα, το Σάββατο 28/1 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instgaram (δείτε την εδώ), η οποία είχε ξεκάθαρο μήνυμα, που πήγαινε σε κάποια από τα προαναφερθέντα πρόσωπα.

Φαίνεται, όμως πως η κίνηση της αυτή ενόχλησε το Βο και την Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίοι και οι δύο την ίδια ημέρα έκαναν unfollow την Καρολίνα στο instagram λήγοντας έτσι και τις τυπικές επαφές μαζί της.

Survivor all star - Ελευθερία Ελευθερίου
Survivor all star - Βο