Survivor all star: «Οι σχέσεις δε χάνονται...» - Τα πρώτα & όλο νόημα λόγια του Πρίαμου μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

Μίλησε σε ένα σημείο με γρίφους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Οι σχέσεις δε χάνονται...» - Τα πρώτα & όλο νόημα λόγια του Πρίαμου μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

Η αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα ήταν μια από τις μεγάλες ανατροπές, που παρακολουθήσαμε στο Survivor all star, με την ίδια ωστόσο να σέβεται την άποψη του κόσμου.

Η φυγή της αυτή όμως πρέπει να πούμε, πως της κοστίζει και σε προσωπικό επίπεδο, αφού άφησε πίσω το Μάριο Πρίαμο με τον οποίο δήλωσε ερωτευμένη σε δηλώσεις της (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Από τη μεριά του ο Κύπριος παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις την Κυριακή 29/1 στην προσωπική του συνέντευξη με τον ίδιο να εκφράζει στο σημείο, που μπορεί τα συναισθήματά του.

Τα πρώτα λόγια του Μάριου Πρίαμου μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα

«Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ, το περίμενα να σου πω. Της εύχομαι να είναι καλά και να φάει για όλους μας. Οι σχέσεις και οι φιλίες δε χάνονται, είμαστε σε ένα παιχνίδι, που έχει μια αρχή και ένα τέλος. Ό,τι είναι να γίνει έξω θα γίνει και όποιος θέλει να βρεθεί θα βρεθεί», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Το αποψινό 29/1, μάλιστα, τρέιλερ του Survivor All Star ξεκινάει με το "παράπονο" της Αφροδίτης, η οποία όπως είπε, η Καρολίνα πλάνταξε στο κλάμα όταν αποχώρησε, ενώ από την άλλη ο Μάριος, δεν έριξε ούτε μισό δάκρυ! Όπως μάλιστα ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν οι ψίθυροι στους Μπλε για την σχέση της με τον Μπο, με την Στέλλα χαρακτηριστικά να βγαίνει μπροστά και να το λέει, με την Μαριαλένα να γίνεται έξαλλη και να προσβάλλεται, μιας και σε κανέναν δε πρέπει να αφορά η προσωπική ζωή του άλλου.

Εκτός από τις καλύβες, όμως, χαμός θα γίνει και στο συμβούλιο του νησιού, μιας και ο Σπύρος κατηγορεί ενώπιων όλων τον Ηλία Γκότση, πως παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, συνεχώς διαλέγει τους πιο αδύναμους για να αγωνιστεί!

Οι παίκτες, να υπενθυμίσουμε, πως θα αγωνιστούν για την 1η ασυλία της εβδομάδας αλλά και για έπαθλο φαγητού...

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, εκείνοι που θα πάνε στο Συμβούλιο ήρεμοι, χαλαροί και πάνω από όλα χορτάτοι θα είναι οι... Κόκκινοι!