Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor all star: «Ο μπαμπάς...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την εξομολόγηση του Χανταμπάκη για τα παιδιά του

Δεν είχε κάνει ξανά παρόμοια εξομολόγηση

Survivor all star: «Ο μπαμπάς...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την εξομολόγηση του Χανταμπάκη για τα παιδιά του
Reality 30.01.2023 23:12
Από Ελένη Μήτση

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν από τους παίκτες, που είχαν πάρει μέρος στο Survivor του 2017 με τον παίκτη να είναι αμφιλεγόμενος με το χαρακτήρα, που είχε δείξει να έχει απέναντι στην ομάδα του αλλά και στους αντιπάλους.

Η φετινή συμμετοχή του στο Survivor all star έχει ξεκινήσει πολύ διαφορετικά από τότε με τον Στέλιο να είναι εντελώς διαφορετικός στο κομμάτι της συμπεριφοράς, αφού στην καλύβα είναι οριακά άφαντος.

Τα συγκινητικά λόγια του Στέλιου Χανταμπάκη για την οικογένειά του

Η κίνηση του μάλιστα να μην τρώει το φαγητό του και να το δίνει στον Σάκη Κατσούλη θεωρήθηκε στρατηγική από συμπαίκτριά του (δείτε εδώ από ποια), ωστόσο εκείνος δεν πτοείται.

Τη Δευτέρα 30/1 μάλιστα ο ίδιος έκανε μια πρωτοφανή εξομολόγηση στην προσωπική του συνέντευξη μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για την οικογένεια του πίσω στην Αθήνα.

«Έχουμε κλείσει σχεδόν έναν μήνα στο νησί. Δεν ήταν εύκολα μέχρι στιγμής τα πράγματα για εμένα και σωματικά και ψυχολογικά. Επειδή νυχτώνει σχετικά νωρίς και καθόμαστε αρκετές ώρες στην καλύβα μας, κάνω πάντα όμορφες σκέψεις, οικογενειακές. Προσπαθώ να βρω όμορφες στιγμές με τα παιδιά μου, που να τις περνάμε μαζί.

Βλέπω ψαρέματα, βλέπω διακοπές, βόλτες, τρενάκια και γενικότερα ό,τι τα κάνει χαρούμενα το σκέφτομαι και το οργανώνω κατά κάποιο τρόπο στο μυαλό μου, όταν βγούμε να τα κάνω. Κάθε φορά που κερδίζω σκέφτομαι να πανηγυρίζουν τα παιδιά μου στο σπίτι, να είναι χαρούμενα που βλέπουν τουλάχιστον τα αγωνίσματα και ο μπαμπάς κερδίζει.

Κάθε φορά που χάνω, δε λυπάμαι που δε θα φάω εγώ, καθόλου. Σίγουρα με στενοχωρεί που δεν τρώνε όλα τα υπόλοιπα παιδιά και πεινάνε αλλά θα προτιμούσα να κερδίζω, να χαίρονται τα παιδάκια μου και ας μην τρώω» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο...» - Όλο το παρασκήνιο για το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Πρίαμο στο Survivor All Star

«Έχω τους δικούς μου φανς και είναι καλύτεροι» - Η Χριστίνα Κεφαλά "επιτέθηκε" δημόσια στους υποστηρικτές του Κατσούλη & της Μαριαλένας στο Survivor All Star

Share