Survivor all star: «Αχ και να ήμουν εκεί...» - Η Ευρυδίκη ξεφτίλισε την Ασημίνα σε ολόκληρο το twitter

Σχετικά με το παράνομο τηλέφωνο, που έχει στα χέρια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα πάνω κάτω αναμένεται να δούμε την Τρίτη 31/1 στο Survivor all ststar καθώς από νωρίς την ίδια ημέρα η παραγωγή φρόντισε να κυκλοφορήσει ένα trailer, που έβαλε φωτιές (δείτε το εδώ).

Πολλές οι εντάσεις στην Ελλάδα λοιπόν, με το πλάνο που κυκλοφορεί με τον Νίκο Μπάρτζη να κατονομάζει, πως στην ομάδα του και συγκεκριμένα η Ασημίνα πιάστηκε παράνομα με κινητό.

Όλοι περιμένουμε τις εξελίξεις για το τι έχει συμβεί, μέχρι τότε όμως είδαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ξεσπάει με ένα tweet κατά της Χατζηανδρέου.

Το καρφί της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Δόξα και τιμή στον Μπάρτζη... Αχ και να ήμουν εκεί», έγραψε η Παπαδοπούλου για να πάρει αμέσως την απάντηση από follower της: «Όταν αυτός έχει παρανομήσει στο παρελθόν, τρώγοντας και πίνοντας καφέ, όπως ο ίδιος ο φίλος του ο Τζέιμς, είπε, είναι αστείο να έχει μούτρα να μιλάει για παραβάσεις άλλων. Εκτός κι αν στο μυαλό του δεν είναι παράβαση, άλλοι να ψωμολυσσάνε και άλλοι να κρυφοτρώνε».

Η Ευρυδίκη στη συνέχεια απάντησε: «Δεν έχει ίδια βαρύτητα το να κλέψω να φάω με το να μιλάω και να μπαίνω» για να λάβει την απάντηση: «Πέρσι πάντως τα κατάπιατε όλα και δεν είπατε τίποτα».

«Εγώ δεν είδα ποτέ κανένα να μιλάει αν είχα δει θα μίλαγα... Ίσως έγιναν όταν έφυγα», ήταν αυτή τη φορά η απάντηση της.

Όταν ρωτήθηκε: «Μακάρι να πας Ευρυδίκη μου, μόνο για πες μας τι θα έκανες αν ήσουν εκεί;» η Ευρυδίκη απάντησε: «Θα σηκωνόμουν να έφευγα γιατί είναι αδικία αυτό θα έκανα».

Ασημίνα - Παπαδοπουλου

Ασημίνα - Παπαδοπουλου

Ποια παίκτρια συνοδεύει την Ασημίνα στο δάσος;

Η μπλε ομάδα ξεσηκώθηκε και απειλεί την παραγωγή με αποχωρήσεις! Μπορεί όλο το βάρος να έχει πέσει μέχρι στιγμής στην Ασημίνα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η Ασημίνα δεν ήταν μόνη...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μας πληροφορίες μαζί με την Ασημίνα, επικοινωνούσε με τον έξω κόσμο και η Κατερίνα Δαλάκα!

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν, υπήρξαν παίκτες που υποστήριξαν πως, αν και υπήρχε αυστηρή σύσταση και απαγορευόταν η χρήση του κινητού, κάποιοι είχαν στην κατοχή τους.