MasterChef 7 highlights 31/1: Ένας νέος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι, ενώ αυτός αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 7 highlights 31/1: Ένας νέος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι, ενώ αυτός αποχώρησε

Ένας παίκτης μπήκε ένας παίκτης έφυγε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 7. Ο φετινός κύκλος έχει πάρα πολλές ανατροπές τις οποίες έχουμε δει από το πρώτο επεισόδιο.

Τα 31/1 highlights του MasterChef 7

Αυτό και αν ήταν ανατροπή - Παίκτης από τα παλιά έκανε ''εισβολή'' στο παιχνίδι

Με πολλές ανατροπές βλέπουμε να έχει ξεκινήσει το Masterchef 7 και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε επεισόδιο του φετινού κύκλου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30/1 είδαμε τον Κοντιζά να ανακοινώνει τους νέους κανόνες (δείτε τους εδώ).

Η εφαρμογή λοιπόν των εκπλήξεων άρχισαν από την Τρίτη 21/1 κιόλας, αφού με προτροπή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου οι διαγωνιζόμενοι κοίταξαν προς την πόρτα...και είδαν να εισβάλλει ένας παλιός παίκτης.

Ο ενθουσιασμός όλων ήταν μεγάλος, όταν γύρισαν τα κεφάλια τους και είδαν να μπαίνει στο χώρο, ο Γιώργος Πορφύρης.

«Υποσχεθήκαμε αλλαγές, δεν υπάρχουν επιστροφές. Υπάρχει μία τελευταία ευκαιρία για την πιο αδύναμη προσπάθεια για την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας. Αρχής γενομένης από σήμερα και για 10 εβδομάδες, θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση της απέναντι σε έναν διαγωνιζόμενο από παλιούς κύκλους του MasterChef» είπε o Λεωνίδας Κουτσόπουλός.

Πρώτη αποχώρηση για φέτος - Μετά από 2 ευκαιρίες έφυγε...

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Masterchef 7 αναδείχθηκαν από το επεισόδιο της Δευτέρας 31/1 κάτι, που θα είχε συνέχεια, αφού την Τρίτη 31/1 ένας από τους διαγωνιζόμενους θα αποχωρούσαν.

Πιο αναλυτικά, οι εκπλήξεις στο παιχνίδι έχουν ήδη αρχίσει και μάλιστα μετά τον παίκτη, που εισέβαλε στον διαγωνισμό είδαμε τον Νίκο Παντατοσάκη να έρχεται αντιμέτωπος μαζί του.

Τελικά, αφού οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των Παντατοσάκη και Πορφυράκη, τελικά ο πρώτος δεν τα κατάφερε ξανά και αποχώρησε οριστικά.