Survivor All Star παρασκήνιο: Φυγάδευσαν Δαλάκα και Ασημίνα - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες μετά την αποβολή

Φοβήθηκαν να έρθουν σε επαφή με τους άλλους παίκτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star παρασκήνιο: Φυγάδευσαν Δαλάκα και Ασημίνα - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες μετά την αποβολή

Ο κακός χαμός επικρατεί από το απόγευμα της Τρίτης 31/1 όταν πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε αυτό που τελικά συνέβη: Η παραγωγή του Survivor All Star απέβαλε την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου αφού επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη, ότι οι δυο τους έκαναν χρήση κινητού και επικοινώνησαν με τον έξω κόσμο.

Φήμες θέλουν, βέβαια, κι έναν άντρα να αποβάλλεται από το παιχνίδι (δείτε εδώ περισσότερα) αλλά σε αυτό θα επανέλθουμε αργότερα!

Μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή έκανε 16 ολόκληρες ώρες να διαλευκάνει το τι πραγματικά συνέβη στο δάσος με τα κορίτσια, και όταν έμαθαν τα πάντα ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο για να ανακοινώσει την αποβολή των δυο κοριτσιών.

Η κάμερα δεν τους ξανά έδειξε ποτέ, ούτε πρώτες δηλώσεις έχουμε ακόμη! Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές, τα κορίτσια φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα του Άγιου Δομίνικου και... νύχτα για να μην πέσουν πάνω στους συμπαίκτες τους! Η παραγωγή φοβήθηκε για τις χειρότερες αντιδράσεις και επέλεξε να μην προκαλέσει σχόλια και συμπεριφορές! Ούτε γεια δεν αντάλλαξαν λοιπόν με κανέναν και πλέον βρίσκονται στο ξενοδοχείο αναμένοντας την επιστροφή τους εδώ. Μια επιστροφή που μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού ξέρουν από τώρα (πάνω κάτω) με τι θα έρθουν αντιμέτωπες στην Ελλάδα.

Η επόμενη μέρα στο Survivor All Star

Τα φτυάρια έχουν βγει, όχι από όλους για να είμαστε και τίμιοι, αλλά κατά κύριο λόγο το κράξιμο δίνει και παίρνει για την άδικη προς όλους κίνηση των δυο κοριτσιών.

Μπορεί να μην είναι εκεί αλλά με τόσες αναφορές είναι σα να βρίσκονται ανάμεσά τους. Ατάκες σκληρές από τους παίκτες προς το πρόσωπό τους αλλά... life goes on. Απόψε έχουμε και στίβο μάχης και αποχώρηση! Για να δούμε, οι Κόκκινοι θα κάνουν το 4-0 της εβδομάδας;