Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Η ανακοίνωση του STAR για το Masterchef 7 λίγο πριν το αποψινό 2/2 επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε

Η ανακοίνωση του STAR για το Masterchef 7 λίγο πριν το αποψινό 2/2 επεισόδιο
Reality 02.02.2023 17:45
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Οι μεγάλες αλλαγές στο MasterChef 2023 φέρνουν τα πάνω – κάτω, καθώς δεν θα υπάρχουν επιστροφές. Όμως ο υποψήφιος προς αποχώρηση θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση του στο διαγωνισμό απέναντι σε έναν διαγωνιζόμενο από παλιούς κύκλους του MasterChef, σε μια μαγειρική μονομαχία για πολύ γερά νεύρα (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Στην πρώτη και επεισοδιακή μαγειρική μονομαχία (Τρίτη 31/1), ο Νίκος Παντατοσάκης αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό ενώ ο Γιώργος Πορφύρης, αγαπημένος παίκτης από τον 1ο κύκλο, κατάφερε να κερδίσει την είσοδο του στο MasterChef 2023, προκαλώντας εντάσεις.

Αυτή τη φορά ο στόχος του είναι να φτάσει στον τελικό! Η υποδοχή, ωστόσο, από τους νέους του συμπαίκτες δεν ήταν όσο ένθερμη ήλπιζε από όλους.

Απόψε (Πέμπτη 2/2), στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ως νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box, είναι εκείνος που έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα. Επιλέγει την κόκκινη ποδιά και τον Γιώργο Πορφύρη ως αρχηγό την αντίπαλης ομάδας και θέτει τους δικούς του όρους από την αρχή, δείχνοντας ξεκάθαρα τις διαθέσεις του.

Σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία εξελιγμένης σκυταλοδρομίας, ο ρόλος του αρχηγού είναι ζωτικής σημασίας, αφού θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη διαμόρφωση του μενού τριών σταδίων αλλά και στη λειτουργία της ομάδας.Οι δύο αρχηγοί είναι οι μόνοι που θα δουν τα βασικά υλικά, θα μπουν στην αποθήκη τροφίμων και θα αποφασίσουν τα πιάτα, που θα σερβίρει η ομάδα τους.

Η δοκιμασία απαιτεί εκτός από μαγειρικές και ηγετικές ικανότητες, αφού οφείλουν να αξιοποιήσουν κατάλληλα τα μέλη της ομάδα, δημιουργώντας έξι ζευγάρια που θα έχουν μόνο 15 λεπτά χρόνο και θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, πάντα υπό την καθοδήγηση τους.

Ακόμη, κάθε αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του ένα χρονόμετρο, ρυθμισμένο στα 10 λεπτά, ώστε να μπορούν να επέμβουν, όποτε εκείνοι κρίνουν αναγκαίο, αντικαθιστώντας κάποιο μέλος της ομάδας τους.

Μια σκληρή μαγειρική μάχη με πρωταγωνιστές τους δύο αρχηγούς εκτυλίσσεται και το έργο των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα είναι δύσκολο, αφού και οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένες να κερδίσουν.

Οργανωτικότητα, γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, ψυχραιμία, μεταδοτικότητα και καλή επικοινωνία, θα είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν και το αποτέλεσμα. Ποια ομάδα θα καταφέρει, τελικά, να υπερτερήσει;

Το αποψινό 2/2 trailer για το Masterchef 7

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: «H επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλω να κάνω κοστίζει...» - Το αστρονομικό ποσό που θέλει να δώσει ο Αιμίλιος

MasterChef 7 highlights 31/1: Ένας νέος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι, ενώ αυτός αποχώρησε

Share