Masterchef 7: «Το όριό μου είναι μέχρι εδώ...» - Ξεκίνησαν τα πρώτα ευτράπελα με τον ερχομό του Πορφύρη

Ποιος δεν τον θέλει στο παιχνίδι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Το όριό μου είναι μέχρι εδώ...» - Ξεκίνησαν τα πρώτα ευτράπελα με τον ερχομό του Πορφύρη

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε να επιστρέφει στο Masterchef 7 ένας παίκτης από τα παλιά με το Βασίλη Πορφύρη να έχει άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει τις δυνατότητές του στο διαγωνισμό μαγειρικής (δείτε εδώ τον πρώτο παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι).

Στη συνέχεια του παιχνιδιού λοιπόν είδαμε μερικούς από τους ανερχόμενους σεφ να πηγαίνουν κοντά του με σκοπό να πάρουν ένα μέρος από τη φήμη και την αναγνωρισιμότητα, που έχει.

Έτσι λοιπόν, πρώτος από όλους ο Παναγιώτης έκανε στο Βασίλη μια μικρή επίθεση βάζοντας απέναντι του ένα όριο, το οποίο όπως τόνισε δε θέλει να ξεπεραστεί.

Η ένταση που προκάλεσε ο Γιώργος Πορφύρης στο Masterchef 7

«Έδειξε ασέβεια. Ήταν ειρωνικός ο τρόπος που μπήκε μέσα, που σχολίασε τα πιάτα από τον εξώστη… Μείωσε και εμένα. Είναι κάτι που δε δέχομαι», είπε ο Παναγιώτης με τον Πορφύρη να απαντάει: «Με χαρακτήρισε ως υπερόπτη, προκλητικό και ασεβή. Δεν είναι επίθετα που με χαρακτηρίζουν. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών».

«Στο λέω με πολλή αγάπη και δεν έχω πρόβλημα μαζί σου αλλά αυτό με πείραξε και ήθελα να σου πω ότι προσωπικά, εγώ από εδώ και πέρα αυτό δεν στο επιτρέπω. Το όριό μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις αλλά το δικό μου όριο είναι μέχρι εκεί», είπε εν τέλει ο Αλέξανδρος.

Η στιγμή που ο Πορφύρης μπήκε στο παιχνίδι

Η εφαρμογή λοιπόν των εκπλήξεων άρχισε από την Τρίτη 21/1 κιόλας, αφού με προτροπή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου οι διαγωνιζόμενοι κοίταξαν προς την πόρτα...και είδαν να εισβάλλει ένας παλιός παίκτης.

Ο ενθουσιασμός όλων ήταν μεγάλος, όταν γύρισαν τα κεφάλια τους και είδαν να μπαίνει στο χώρο, ο

Γιώργος Πορφύρης.

«Υποσχεθήκαμε αλλαγές, δεν υπάρχουν επιστροφές. Υπάρχει μία τελευταία ευκαιρία για την πιο αδύναμη προσπάθεια για την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας. Αρχής γενομένης από σήμερα και για 10 εβδομάδες, θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση της απέναντι σε έναν διαγωνιζόμενο από παλιούς κύκλους του MasterChef» είπε o Λεωνίδας Κουτσόπουλός.