MasterChef 7 highlights 2/2: Τα πρώτα ευτράπελα και ο ιδρώτας παίκτη που έπεσε στο κεφάλι του Κοντιζά

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 7 highlights 2/2: Τα πρώτα ευτράπελα και ο ιδρώτας παίκτη που έπεσε στο κεφάλι του Κοντιζά

Ακόμη ένα επεισόδιο του MasterChef 7 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 2/2 και όπως στο Survivor All Star, έτσι και στο ριάλιτι μαγειρικής, είδαμε πολλές εντάσεις και έντονες συμπεριφορές.

Τα 2/2 highlights του MasterChef 7

«Το όριό μου είναι μέχρι εδώ...» - Ξεκίνησαν τα πρώτα ευτράπελα με τον ερχομό του Πορφύρη

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε να επιστρέφει στο Masterchef 7 ένας παίκτης από τα παλιά με το Βασίλη Πορφύρη να έχει άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει τις δυνατότητές του στο διαγωνισμό μαγειρικής (δείτε εδώ τον πρώτο παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι).

Στη συνέχεια του παιχνιδιού λοιπόν είδαμε μερικούς από τους ανερχόμενους σεφ να πηγαίνουν κοντά του με σκοπό να πάρουν ένα μέρος από τη φήμη και την αναγνωρισιμότητα, που έχει.

Έτσι λοιπόν, πρώτος από όλους ο Παναγιώτης έκανε στο Βασίλη μια μικρή επίθεση βάζοντας απέναντι του ένα όριο, το οποίο όπως τόνισε δε θέλει να ξεπεραστεί.

«Έδειξε ασέβεια. Ήταν ειρωνικός ο τρόπος που μπήκε μέσα, που σχολίασε τα πιάτα από τον εξώστη… Μείωσε και εμένα. Είναι κάτι που δε δέχομαι», είπε ο Παναγιώτης με τον Πορφύρη να απαντάει: «Με χαρακτήρισε ως υπερόπτη, προκλητικό και ασεβή. Δεν είναι επίθετα που με χαρακτηρίζουν. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών».

«Στο λέω με πολλή αγάπη και δεν έχω πρόβλημα μαζί σου αλλά αυτό με πείραξε και ήθελα να σου πω ότι προσωπικά, εγώ από εδώ και πέρα αυτό δεν στο επιτρέπω. Το όριό μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις αλλά το δικό μου όριο είναι μέχρι εκεί», είπε εν τέλει ο Αλέξανδρος.

Έπεφτε ο ιδρώτας παίχτη στο κεφάλι του Κοντιζά: «Ρεεε...» - Άβολο σκηνικό στο Masterchef 7

Ένα πολύ άβολο περιστατικό παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 2/2 στο Masterchef 7 με πρωταγωνιστή το Σωτήρη Κοντιζά και έναν από τους διαγωνιζόμενους του φετινού κύκλου.

Τη στιγμή λοιπόν, που ο σεφ παρακολουθούσε μπροστά του τη δοκιμασία παράλληλα αισθάνθηκε κάτι να στάζει πάνω του. Αμέσως ο ίδιος κοίταξε προς τα πάνω στον εξώστη.

Χωρίς να το περιμένει λοιπόν αντιλήφθηκε, πως από την αγωνία του ο Θόδωρας Γαλάνης είχε ιδρώσει με το όλο σκηνικό να είναι άβολο και αμήχανο μαζί.

«Ρε, τι στάζει από πάνω;», είπε ο Κοντιζάς.

«Εγώ! Συγνώμη κύριε Κοντιζά, τι να κάνω; Συγνώμη!», απάντησε ο παίκτης με τον σεφ να γελά και να λέει «Όντως;».

Έγλειψε το κουτάλι και πήγε να το βάλει μέσα στην κατσαρόλα

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Θεόδωρος Γαλάνης πήγε να δοκιμάσει μέσα από την κατσαρόλα και αφού έγλειψε το κουτάλι, έκανε την κίνηση να το ξαναβάλει μέσα.

Tο γεγονός έκανε έξαλλο τον Χρήστο Πολιτάκη, ο οποίος ούρλιαξε από τον εξώστη! «Έλα ρε! Τα βασικά;», είπε χαρακτηριστικά με έντονο ύφος ο παίκτης.