Survivor All Star αποκλειστικό: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή της από το παιχνίδι

Τι συμβαίνει κι έχει εξαφανιστεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star αποκλειστικό: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή της από το παιχνίδι

Λίγες ημέρες μετά την απρόσμενη αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα, από το Survivor All Star, και συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής 3/2, ο επί χρόνια άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό της, Δημήτρης Φιντιρίκος, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια αποκαλύπτοντας τόσο τον λόγο που χώρισαν όσο και όσα γνώριζε για το κινητό τηλέφωνο που όπως έκρινε η παραγωγή έκανε χρήση στο παιχνίδι η Κατερίνα (δείτε εδώ την μακροσκελή συνέντευξή του).

Με αφορμή την δήλωσή του πως δεν έχει έρθει καθόλου σε επαφή μαζί της παρά το γεγονός πως έχει περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα που έχει φύγει από το παιχνίδι το Youweekly.gr επιστράτευσε όλες τις πηγές του στον Άγιο Δομίνικο - πηγές που έχουν δείξει στα τόσα χρόνια πως είναι 100% έγκυρες - κι έμαθε που βρίσκεται και ποια η κατάστασή της. Τι σκέφτεται μετά τα όσα έχουν συμβεί και πως το αντιμετωπίζει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κατερίνα Δαλάκα

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται ακόμη στο ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου, ένα ξενοδοχείο με φουλ έξτρα παροχές (δείτε φωτογραφίες του εδώ) και αναμένει να συναντηθεί με τον Ατζούν επί προσωπικού (δείτε γιατί εδώ).

Η επί χρόνια καταξιωμένη αθλήτρια, σύμφωνα πάντα με τον άνθρωπό μας, βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. Δεν έχει επαφή ούτε με το κινητό της ούτε με κάποιο μέσο που τις δίνει την ικανότητα να επικοινωνήσει με κάποιον δικό της άνθρωπο. Οι σκέψεις της τριγυρνούν στο τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ποια γνώμη έχουν σχηματίσει για εκείνη τόσο οι δικοί της όσο και ο κόσμος που τόσα χρόνια την στήριζε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει επιτέλους να της δοθεί η ευκαιρία να ακουστεί και η δική της φωνή.