Masterchef 7: «Είναι αδικία» - Ξέσπασε σε κλάματα η Στέλλα

Δύσκολη η πρώτη ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: «Είναι αδικία» - Ξέσπασε σε κλάματα η Στέλλα

Το πρώτο συμβούλιο των ομάδων είδαμε στο αποψινό 3/2 επεισόδιο του Masterchef 7 (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) μέσα από την συχνότητα του STAR. Έτσι λοιπόν, η κόκκινη και η μπλε ομάδα συνάντησαν τους τρεις κριτές προκειμένου να αναδειχθεί η νικητήρια (δείτε εδώ το ατύχημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην έναρξη του συμβουλίου).

Τελικά, οι Μπλε ήταν αυτοί που τα πήγαν καλύτερα με αποτέλεσμα η κόκκινη ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με την πρώτη ήττα σε ομαδική δοκιμασία. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο αρχηγός Αλέξανδρος είχε την ευκαιρία να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ξέσπασε σε κλάματα η Στέλλα στη πρώτη ψηφοφορία του Masterchef

Έτσι, εκείνος επέλεξε να βγάλει πρώτο στον τάκο τον εαυτό του ενώ στη συνέχεια οι υπόλοιποι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως πίεσαν ψυχολογικά πολύ την Στέλλα Κατσέ με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση.

«Έχω στεναχωρηθεί γιατί με τα περισσότερα παιδιά κάνουμε παρέα και είναι δύσκολο. Επίσης, είναι αδικία να ψηφίσω γιατί ήμουν στο τελευταίο τέταρτο της δοκιμασίας και δεν έχω κάποιο κριτήριο για να πω τι είδα ή κάποιος δεν δούλεψε καλά. Είμαι και λίγο drama queen, τώρα. Είναι λίγο δύσκολο γιατί τώρα ποιον; Τον ήπιαμε κοινώς», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα κλαμένη.

Ποια είναι η Στέλλα

Με προϋπηρεσία στην εστίαση, η Στέλλα έρχεται στο ΜasterChef για να ανοίξει τα φτερά της. Επικοινωνιακή και πρόσχαρη, η Στέλλα αγαπάει τη θάλασσα, τα ταξίδια και την αδρεναλίνη. Παρά την καλή της διάθεση και το πλατύ της χαμόγελο, έρχεται με άγριες διαθέσεις και στόχο να γίνει η δεύτερη γυναίκα, που θα κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Παίκτης