Survivor All Star: «Μη μιλάς» - Ο κακός χαμός μεταξύ Διασήμων και Μαχητών! Στο στόχαστρο ο Γκότσης και ο Καραγκούνιας

Φώναζαν όλη την ώρα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μη μιλάς» - Ο κακός χαμός μεταξύ Διασήμων και Μαχητών! Στο στόχαστρο ο Γκότσης και ο Καραγκούνιας

Ο αγώνας έληξε για το σημερινό (5/2) επεισόδιο του Survivor All Star και οι Κόκκινοι έφεραν τη νίκη για μία ακόμη φορά. Μπορεί και οι μπλε να έφτασαν πολύ κοντά, εφόσον το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά εν τέλει θα πρέπει να ψηφίσουν για άλλη μία φορά κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος θα είναι).

Αφού επέστρεψαν στην παραλία, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και θέλησε να αναλύσει τι συνέβη, λέγοντας πως για την ήττα των αντιπάλων ευθύνεται ο Ηλίας Γκότσης, που υποστηρίζει πως πάντα επιλέγει πιο αδύναμους παίκτες για να μπορεί να φέρνει νίκες. Μάλιστα, είπε πως δεν είχε καν το θάρρος να παίξει στο flag race.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, από την άλλη πλευρά, κατά κάποιο τρόπο τον επιβεβαίωσε, λέγοντας πως εκείνος και ο Ασημακόπουλος, αλλά και ο Τάκης Καραγκούνιας πάντα μένουν εκτός όταν η ομάδα αποφασίζει ποιος θα παίξει στον πρώτο γύρο ή στον δεύτερο.

"Άναψαν" τα αίματα ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους του Survivor All Star

Αυτή η κατάσταση συζητήθηκε και στο συμβούλιο στη συνέχεια, αλλά αυτή τη φορά οι Μαχητές υπερασπίστηκαν τον Ηλία Γκότση και είπαν πως ο Τάκης Καραγκούνιας κρυφάκουσε τους Διάσημους να σχεδιάζουν το τελευταίο ματσάρισμα, γι' αυτό και δεν έβαλαν τον Ηλία να αγωνιστεί για τον πόντο.

Η συζήτηση έφτασε μέχρι και στον Μπάρτζη τον οποίο χτύπησε ο Σώζων, που είναι αμετανόητος και γι' αυτό προκάλεσε γέλιο στον πρώτο, με τον τρόπο που προσπάθησε να δικαιολογηθεί.