«Μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο και πέρασε ο Μάριος Πρίαμος και...» - Απίστευτη αποκάλυψη του Μπο για την Καρολίνα

«Είχε πει και στον αδελφό της ότι ήταν ερωτευμένη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο και πέρασε ο Μάριος Πρίαμος και...» - Απίστευτη αποκάλυψη του Μπο για την Καρολίνα

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Μπο, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα και την απιστία της στο Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος ήταν φίλος του. Ο τραγουδιστής έκανε αποκαλύψεις για πρώτη φορά.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει μια συζήτηση που είχαν όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο πριν τους πάρουν τα κινητά και ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ αποκάλεσε άνανδρο τον πρώην φίλο του.

Όσον αφορά την Καρολίνα Καλύβα, δεν θα της έδινε δεύτερη ευκαιρία και ελπίζει να πήρε το μάθημα της μετά από όλο αυτό που συνέβη και το έμαθε όλο το πανελλήνιο.

Οι αποκαλύψεις του Μπο για Καρολίνα - Πρίαμο

«Εγώ την πήγα στα γραφεία για να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Καταλάβαμε με αυτά που είπε ότι ξεκίνησε το φλερτ με τον Μάριο ενώ ήμασταν μαζί. Ακόμα και την τελευταία μέρα που μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο μου έλεγε όλα αυτά που λένε τα ζευγάρια. Μάλιστα, περνούσε ο Μάριος Πρίαμος και μου έλεγε θα στην προσέχω, αυτό είναι χειρότερο. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της, δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της πλέον, δεν υπάρχει λόγος. Δεν έχω ερωτήσεις, δεν υπάρχει κάτι να μάθω», είπε για την Καρολίνα.

Και συνέχισε για τον Μάριο Πρίαμο μετά την μπηχτή που του πέταξε στους δημοσιογράφους: «Να μου λες ότι θα στην προσέχω… δεν τιμάς τον λόγο σου σαν άνδρας. Το θεωρώ άνανδρο όλο αυτό. Ή κάτι ψηνόταν από πριν, γιατί είναι λίγο παρατραβηγμένο. Εγώ ξέρω ότι τα είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου. Σαφώς και την πείραξε την Ελευθερία, τράβηξε τη δική της ιστορία. Το φάουλ του Μάριου είναι διπλό».

«Αυτό που εισέπραξα από τη μητέρα της που ήρθε να μαζέψει τα πράγματα ήταν κάτι καλό. Τώρα μετά που βγήκε σε εκπομπές και έλεγε πράγματα, δεν με αφορά» - δείτε επίσης έγραφε το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μπο μετά την αποχώρηση της.

«Περισσότερο από όλα με πείραξε η ανθρώπινη σχέση. Εγώ εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και αυτό δεν θα το αλλάξω. Με πειράζει ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι πράγματα, τον χρόνο σου. Προγραμματίζαμε διάφορα μαζί, υπήρχε πολύ καλή χημεία, αλλά προφανώς, μπαίνοντας στο αεροπλάνο εξατμίστηκε. Ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του και όλα καλά», συνέχισε.