Masterchef: «Χαζός είσαι; Τι κάνεις ρε;» - Έξαλλος ο Γιώργος Πορφύρης με διαγωνιζόμενο

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: «Χαζός είσαι; Τι κάνεις ρε;» - Έξαλλος ο Γιώργος Πορφύρης με διαγωνιζόμενο

Το MasterChef ξεκίνησε πολύ δυναμικά και οι διαγωνιζόμενοι μετά τις αλλαγές (δείτε τες εδώ) που τους ανακοίνωσαν οι κριτές κλήθηκαν να ετοιμάσουν το πιάτο που θα τους κρατήσει στο σπίτι.

Ο Γιώργος Πορφυρός ανέλαβε σαν coach την ομάδα του και προέκυψε μια παρεξήγηση μεταξύ αυτού και ενός διαγωνιζόμενου. Συγκεκριμένα, επειδή η ομάδα του Γιώργου Πορφύρη στο MasterChef νίκησε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία, ο ίδιος θα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί μια σειρά από πλεονεκτήματα.

Η στιγμή που ο Γιώργος Παρφυρός την "είπε" σε διαγωνιζόμενο του MasterChef

Το πρώτο ήταν η επιλογή του να μη μαγειρέψει και να προκριθεί απευθείας στους top 22 του MasterChef 2023. Το δεύτερο να δώσει σε έναν διαγωνιζόμενο το πρώτο ζευγάρι υλικών που κυριαρχούν σε διάφορες εθνικές κουζίνες.

Το τρίτο και τελευταίο ήταν να επιλέξει ποιοι παίκτες θα ετοιμάσουν πιάτο μέσα σε 60 λεπτά και ποιοι σε 40 λεπτά. Ο Γιώργος έκρινε πως σε λιγότερο από μία ώρα, μπορούν να μαγειρέψουν οι: Πωλίνα, Δώρα, Νίκος Τρ, Άγγελος, Θοδωρής, Δημήτρης, Βαγγέλης, Νικήτας, Γιάννης, Παύλος και Αλέξανδρος.

Στο άκουσμα του ονόματός του, ο Γιάννης έμεινε έκπληκτος, καθώς περίμενε ότι ο Πορφύρης δε θα τον δυσκόλευε στο MasterChef. Οι επιλογές του Γιώργου Πορφύρη δυσαρέστησαν τον Γιάννη
«Έχω νευριάσει. Έχω ξενερώσει μάλλον», είπε on camera φανερά ενοχλημένος, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τα παράπονά του και στον αργηγό των «μπλε», που είχε ανέβει στον εξώστη.

Η στάση του Γιάννη εξόργισε τον Γιώργο Πορφύρη. Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ τους, με τον Γιώργο Πορφύρη να λέει μεταξύ άλλων στον Γιάννη «Χαζός είσαι; Τι κάνεις ρε; Μη με νευριάζεις».