Survivor All Star: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Επικράτησε χαμός με τον αμέσως επόμενο στο άθροισμα των ψήφων!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έφτασε στο τέλος του και μετά τον χαμός στο συμβούλιο του νησιού, μεταξύ Ρίας, Μαριαλένας και Καραγκούνια, οι Μαχητές έπρεπε να διαλέξουν ποιον παίκτη τους θα βγάλουν στον τάκο και έτσι ένας ένας πλησίασαν την κάλπη και έγραψαν το όνομα του προσώπου, που πιστεύουν πως πρέπει να φύγει από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός μάζεψε όλους τους πάπυρους μπροστά του και αφού διάβασε ένα ένα τα ονόματα που υπήρχαν σε αυτούς, φάνηκε πως το αποτέλεσμα ήταν ντέρμπι. Τα κριτήρια δεν ήταν καθαρά αγωνιστικά, διότι παίζουν ρόλο και οι συμπάθειες, όπως έχουμε δει, αν και ο παίκτης, το όνομα του οποίου ακούστηκε από το στόμα του παρουσιαστή, δεν είναι άτομο που προκαλεί, αλλά είναι όντως από τους τελευταίους στην κατάταξη.

Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Εν κατακλείδι, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το youweekly.gr και έτσι ο Σώζων είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και αμέσως επόμενη ήρθε η Μαριαλένα με τέσσερις ψήφους και τρίτος με μια μόνο ψήφο ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε ότι πριν την ψηφοφορία, ο Γιώργος Κορομί είχε προβλέψει ότι κάποιος από τους Μπλέ θα ψήφιζε τον Ασημακόπουλο και έτσι έγινε.

«Η ψήφος που παίρνει ο Ασημακόπουλος δεν είναι αγωνιστικοί», είπε ο Κόρο.