Survivor All Star: Ανατροπή με την παράβαση; Οι σχέσεις Δαλάκα - Ασημίνας μετά την αποβολή τους

Τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο από την ημέρα που έφτασε ο Ατζούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ανατροπή με την παράβαση; Οι σχέσεις Δαλάκα - Ασημίνας μετά την αποβολή τους

Μυστήριο παραμένει το τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star. Οι δυο κοπέλες που κατηγορήθηκαν για χρήση κινητού παραμένουν στην εξωτική χώρα και δεν έχουν καμία επικοινωνία με την Ελλάδα.

Βρίσκονται στο ξενοδοχείο που πηγαίνουν οι παίκτες μετά την αποχώρηση τους και δεν έχουν καμία επαφή με την οικογένεια τους ή τα social media. Άνθρωπος της παραγωγής μεταφέρει σε γονείς και συντρόφους την κατάσταση τους, αφού και εκείνοι είναι αναστατωμένοι μετά το συμβάν.

Τι συμβαίνει με Δαλάκα - Ασημίνα και την επιστροφή τους στο Survivor All Star

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Πρωινό μας οι δυο κοπέλες περιμένουν να βγει απόφαση για τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής, καθώς υπάρχουν σκέψεις όπως έγινε γνωστό να επιστρέψουν στο παιχνίδι και αυτό γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία πως χρησιμοποιήσαν το κινητό.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η παραγωγή ρώτησε ορισμένους παίκτες αν θα δεχθούν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι Δαλάκα - Ασημίνα, ωστόσο το αρνήθηκαν, αφού δεν το θεωρούν δίκαιο. Οι έρευνες λοιπόν συνεχίζονται στον Άγιο Δομίνικο έτσι ώστε να βρεθούν σίγουρες αποδείξεις για το τι συμβαίνει και την Πέμπτη θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού που θα οριστικοποιηθεί πως θα κινηθούν.

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά ο Φιντιρίκος αποκαλύπτει την αλήθεια για το κινητό, την Δαλάκα και το Survivor All Star

Μυστήριο επίσης επικρατεί με τις σχέσεις που έχουν πλέον Ασημίνα και Κατερίνα μετά το συμβάν, καθώς μην ξεχνάμε πως η δεύτερη με το που ξεκίνησαν οι παίκτες ουρλιάζοντας να φεύγουν από το συμβούλιο ξεφτιλίζοντας την πρώτη, αποχώρησε και εκείνη χωρίς να την υποστηρίζει.

Άγνωστο επίσης παραμένει αν θα ακολουθήσουν την ίδια γραμμή, δηλαδή να πείσουν παραγωγή και Ατζούν πως δεν χρησιμοποίησαν το κινητό!

Όπως και να έχει σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η απόφαση που θα παρθεί, γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να γυρίσουν ή να μπουν ξανά στους στίβους μάχης. Και τα δύο ωστόσο θα φέρουν πολλές εντάσεις.