Survivor All Star: «Δεν παλεύεται ο άνθρωπος» - Η ανάρτηση "καρφί" του Άρη Σοϊλέδη για τον Καραγκούνια

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Δεν παλεύεται ο άνθρωπος» - Η ανάρτηση

Ενώ προβάλλεται το αποψινό (7/2) επεισόδιο του Survivor All Star και είδαμε ότι έκανε ένα αρκετά δυναμικό ξεκίνημα, με τον Τάκη Καραγκούνια να ρίχνει τα "καρφιά" του πρώτα στην Στέλλα (δείτε εδώ τα όσα είπε) και στην συνέχεια την Ρία, που δεν μπορούσε να βρει το δίκιο της (δείτε εδώ το περιστατικό), ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια "αιχμηρή" ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενος στον μισθοφόρο.

Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε τον εν λόγω καβγά καθώς και ο ίδιος είχε βιώσει παρόμοια σκηνικά με τον Τάκη Καραγκούνια στον περσινό κύκλο του Survivor, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τους είχαμε δει να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Η ανάρτηση "καρφί" του Άρη Σοϊλέδη για τον Τάκη Καραγκούνια

«Όσο με το καλό και να τον έχετε πάρει τόσο καιρό, όπως έκανα και εγώ στην αρχή και να προσπαθείτε να τον ηρεμήσετε, ο χαρακτήρας του θα βγει αργά ή γρήγορα… Όλοι είχαμε πρόβλημα μαζί του όπως και οι φετινοί. Τουλάχιστον το βλέπετε πάλι και δεν ήμασταν εμείς οι τρελοί. Δεν παλεύεται ο άνθρωπος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Να υπνεθυμίσουμε ότι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ξέσπασαν μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram μετά την παραβίαση των κανόνων του Survivor All Star, επικοινωνώντας με κινητό με την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αποβάλουν τόσο την Ασημίνα Χατζηανδρέου όσο και την Κατερίνα Δαλάκα.

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώην παίκτες του Survivor, είχαν κατηγορηθεί πως τους είχε πιάσει η παραγωγή με κινητό στο χέρι, γεγονός που οι ίδιοι είχαν διαψεύσει για αυτό κιόλας δεν είχαν αποβληθεί από το ριάλιτι.

«Και έρχεται και η δικαίωση για το ότι λέγαμε αλήθειες διότι εγώ και ο Γιώργος Τάλα δεν αποβληθήκαμε από το παιχνίδι γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είχαμε κινητό στην ΚΑΤΟΧΗ μασ. Μέσω ενός ντόπιου μάθαμε αν οι δικοί μας είναι καλά χωρίς να πιάσουμε κινηστό στα χέρια μας. Εδώ τώρα είναι μια άλλη περίπτωση. Παίκτες να έχουν κινητό στα χέρια τους», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης.

Σοϊλέδης All Star ανάρτηση

Σοϊλέδης All Star

Από την άλλη ο Γιώργος Ταλάντσεβ θέλησε να κάνει χιούμορ γράφοντας με αφορμή την φωτιά στην παραλία των Μαχητών «Η Ασημίνα γιατί δεν πήρε τηλέφωνο την πυροσβεστική».

Γιώργος Τάλα instagram