MasterChef Highlights (7/2): Ο πνιγμός ενός παίκτη, το στενό μαρκάρισμά στον Κοντιζά και ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef Highlights (7/2): Ο πνιγμός ενός παίκτη, το στενό μαρκάρισμά στον Κοντιζά και ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε

Το βράδυ της Τρίτης 7/2, ολοκληρώθηκε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 7 και δεν έλειψαν για άλλη μία φορά τα πειράγματα με τους παίκτες (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει), αλλά και τους κριτές, ενώ πραγματοποιήθηκε και μία ακόμη δοκιμασία αποχώρησης.

Όλα όσα είδαμε χθες (7/2) στο MasterChef 7

Παραλίγο να πνιγεί ο παίκτης ακούγοντάς τους να... - Το επικό περιστατικό των κριτών

Μετά την είδηση για την πιο σοκαριστική επιστροφή στο Masterchef ξεκίνησαν την γευσιγνωσία οι κριτές και ο διαγωνιζόμενος, κάπως τα "έχασε".

Αντιγραφή πιάτου έχουν να αντιμετωπίσουν οι τρεις παίκτες του Master Chef που βρέθηκαν στον τάκο, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι μαγειρικής.

Η καμπάνα περιλάμβανε ένα ορτύκι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τονίζει πώς δεν θέλουν να βρουν τρύπες πάνω του.

Αφού οι παίκτες κλήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο προκειμένου να έχουν εικόνα και των γεύσεων, ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την πάσα και χαρακτήρισε τους εαυτούς τους «Τρύπες», με τον Σωτήρη Κοντιζά να τραγουδά το «Τότε τι κρίμα».

Ο Παύλος που εκείνη την ώρα δοκίμαζε το πιάτο παραλίγο να πνιγεί με αυτά που άκουγε!

«Μου έκλεισες το μάτι;» - Στενό "μαρκάρισμα" στον Κοντιζά

Άλλο ένα επεισόδιο για το MasterChef (7/2) ξεκίνησε και απόψε και μαζί του ήρθαν και τα επικά περιστατικά, όπως ο παραλίγο "πνιγμός" ενός παίκτη όταν παρουσίαζε το πιάτο του.

Βέβαια, μετά ήρθε το ακόμη πιο καλό, με πρωταγωνιστή τον... Σωτήρη Κοντιζά.

Το πιάτο αντιγραφής με βασικό στοιχείο ο ορτύκι κλήθηκαν οι παίκτες του Master Chef να βγάλουν εις πέρας προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Ο Παύλος πήγε πρώτος να παρουσιάσει το πιάτο του αναφέροντας πώς όλα τα στοιχεία βρίσκονται στην παρασκευή του εκτός από τις πίκλες.

Μάλιστα, τόνισε πώς έβαλε λίγα κομμάτια για την εσάνς, κλείνοντας το μάτι στον Σωτήρη Κοντιζά. Ο κριτής και σεφ τον ρώτησε: «Μου έκλεισες το μάτι;», με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον χαρακτηρίζει «τσαχπινοΠαυλίτο».

Για αντάλλαγμα ο παίκτης πήρε μία αριθμητική εξίσωση αλλά δεν γνώριζε το αποτέλεσμα.

«Θυμάμαι το αγγούρι που έφαγε» - Δεν πρόλαβε να έρθει τον "έφαγαν"

Τρεις παίκτες που μονομάχησαν σε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής στο MasterChef με στόχο να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Ο Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Οι κριτές αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους κι αποφάσισαν πως ο Σταύρος είχε το χειρότερο πιάτο, μιας και περιείχε πολλές αστοχίες, όπως μέσα σε αυτές ήταν και η γεύση του συνολικού πιάτου.

Με τις νέες εξελίξεις, ο Σταύρος θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει ξανά μια θέση στο σπίτι του MasterChef, αντιμετωπίζοντας έναν παλιότερο παίκτη που έχει περάσει από τον διαγωνισμό και διεκδικεί κι ο ίδιος την θέση. Αυτός ήταν ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος ήρθε με φόρα στον διαγωνισμό. Με την εμφάνισή του αρκετοί ξαφνιάστηκαν, καθώς ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες του MasterChef κι είχε προκαλέσει πολλές ταραχές.

Ο Δημήτρης χάρισε μερικές μοναδικές ατάκες για τον Ηλία: «MasterChef 4 Ηλίας. Εντάξει, όλοι τον έχουμε δει, ξέρουμε ποιος είναι πολύ καλά. Θυμάμαι τις κοντρίτσες που είχε με την ομάδα Σταύρος, Σταυρής και γενικά όλο το παρεάκι εκεί πέρα και τους θεωρούσε ότι είναι η κλίκα και τους βαρούσαν τους υπόλοιπους. Θυμάμαι και το αγγούρι που έφαγε στο τέλος».

Δεν τον λυπήθηκε... Τον έδιωξε και ησύχασε - Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε

Tο χθεσινό (7/2) επεισόδιο στο MasterChef έφτασε στο τέλος του και δυστυχώς για τους διαγωνιζόμενους και τους κριτές για την απόφαση που έπρεπε να πάρουν ώστε να αποχωρήσει ένας, από τους τρείς υποψήφιους.

Ο Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν στο Τεστ Δηmιουργικότητας να ικανοποιήσουν, με τους γαστρονομικούς τους συνδυασμούς, τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και κλήθηκαν να προσπαθήσουν ξανά για την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι τρεις παίκτες χρειάστηκε να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο και με πιο δύσκολα δεδομένα, αλλά και να δείξουν ένα πιάτο αντιγραφής, όσο πιο κοντά γίνεται στο αρχικό.

Η τεχνική κι η ακρίβεια έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Oι παίκτες έπρεπε μεταξύ άλλων να είναι ψύχραιμοι και προσηλωμένοι. Δύο από αυτούς κατάφεραν να ξεφύγουν από τον σκόπελο αυτής της απαιτητικής μονομαχίας κι ένας έπρεπε να αναμετρηθεί με τον νέο «εισβολέα» που εμφανίστηκε στο MasterChef, για να διεκδικήσει ξανά μια θέση στον διαγωνισμό.

Αυτός που είχε το χειρότερο πιάτο κι έπρεπε να αναμετρηθεί με ένα παλιότερο παίκτη, που ήρθε να πάρει την θέση του, ήταν ο Σταύρος, ο οποίος αντιμετώπισε τον Ηλία Κιαζόλι. Τελικά ο Ηλίας ήταν αυτός που πήρε την νίκη και κατοχύρωσε την επιστροφή του στον διαγωνισμό.