Survivor All Star: Τι κρύβεται πίσω από το όνομα του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου - Η συγκλονιστική ιστορία

«Αυτό το όνομα έχει να κάνει με...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Τι κρύβεται πίσω από το όνομα του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου - Η συγκλονιστική ιστορία

Ένας από τους παίκτες που μπήκαν πρόσφατα στο Survivor All Star και έχει συζητηθεί αρκετά είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, το όνομα του οποίου έχει μείνει για τα καλά στο μυαλό του τηλεθεατή μιας και δεν είναι και το πιο συνηθισμένο.

Τον είχαμε γνωρίσει μέσα από το Survivor 2 και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να συζητηθεί ποικιλοτρόπως στα social media Ο προπονητής του χόκευ επί χόρτου, ωστόσο, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, αλλά και με την έντονη προσωπικότητά του.

Ο Σώζων, λοιπόν, είναι 44 ετών. Εργάζεται ως Εργοφυσιολόγος και προπονητής χόκεϊ επί χόρτου. Είναι 8 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο χόκεϊ επί χόρτου, κατέχει 2 χρυσά σε πανευρωπαϊκούς αγώνες με την ομάδα της Κηφισιάς, ενώ θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Ζει στην Αθήνα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη γυμναστικής αλλά και με ακροβατικά πανιά.

Είχε δηλώσει στο παιχνίδι γιατί του αρέσει η καθημερινή ένταση, η αγωνία και το να βρίσκει τρόπους να υπερνικά τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του. Του αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός και πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο του ρίσκου, λάτρη του αγνώστου και της εξερεύνησης. Είναι ανυπόμονος, ανταγωνιστικός, ενώ οι φίλου του τον περιγράφουν ως ευγενικό, ευθύ, αληθινό και «πατέρα».

Διαβάστε επίσης: Spoiler 9/2: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί αύριο

Μάλιστα, στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο Survivor Πανόραμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αποκαλύψει το τραγικό περιστατικό που του συνέβη, το οποίο τον έκανε πιο δυνατό σαν άνθρωπο.

«Στον σεισμό της Πάρνηθας, το 1999, έπεσε η πενταόροφη πολυκατοικία δίπλα στο σπίτι του και έχασε τον θείο του και τον ξάδερφό του. Μετά από 16 ώρες βρήκαν τη μικρή του ξαδέρφη ζωντανή… Και αυτό το γεγονός τον έκανε να μην σταματάει ποτέ να παλεύει και να πιστεύει σε θαύματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η αθλητικογράφος.

Τι κρύβεται πίσω από το όνομα του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου

Όσον μάλιστα αφορά το όνομα του, ο Σώζων, το 2018, είχε αποκαλύψει από πού βγαίνει και ποια είναι η ιστορία που κρύβει.

«Αυτό το όνομα έχει να κάνει με παρατσούκλι που δόθηκε κάποια στιγμή σε ένα σόι. Ένα δεύτερο παρατσούκλι δόθηκε για να ξεχωρίσουμε από ένα άλλο σόι», είχε πει χαρατηριστικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος σε συνομιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη, που παρουσίαζε το Survivor τότε.

«Από τη μία Σώζων από την άλλη Χάρος, στη μέση η Παλαίστρα. Είναι μάχη ανάμεσα σε ζωή και θάνατο», είχε προσθέσει.

Διαβάστε επίσης: Spoiler 8/2: ΑΛΙΜΟΝΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας