Survivor all star: «Σερί; Πνίγομαι!» - Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Μετά την υποψηφιότητά του...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Σερί; Πνίγομαι!» - Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Μετά από πολλά σερί νικών της κόκκινης ομάδας στο Survivor all star, την Τρίτη 7/2 οι διάσημοι έχασαν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού και έτσι μετά από καιρό έβγαλαν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους.

Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο το ζαχαροπλάστη του παιχνιδιού, ο οποίος από ότι φαίνεται αποτελεί το εύκολο θύμα για την ομάδα του.

Στο σημερινό (8/2) επεισόδιο ακούσαμε τις πρώτες του δηλώσεις για την κατάσταση αυτή, που επικρατεί στην κόκκινη ομάδα με την ψυχολογία του να είναι εμφανώς πεσμένη...

Τα σχόλια του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την συνεχή υποψηφιότητά του

«Μέσα μου πνίγομαι, που η ομάδα μου με ψήφισαν κι οι δέκα. Πνίγομαι. Δεν έχω χώρο να κάτσω, να μιλήσω με κανένα, θέλω λίγο την ησυχία μου. Δεν θέλω να μαλώσω μαζί τους και να τους το πω.

Δεν θέλω να βγάλω κακία και με πνίγει το δίκιο. Περίμενα να βγει το όνομά μου, αλλά δέκα σταυροί σερί σε εμένα. Αποδέχομαι ότι ψηφίστηκα σε αυτήν την φάση. Το θέμα μου είναι ότι με τον Μαρτίκα, δεν βαδίζουμε στα ίδια. Είμαι πολύ καλύτερος παίκτης», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 9/2: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αύριο!

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, που ξέρετε κι έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια πως δεν πέφτουν έξω για κανένα λόγο, η τύχη των Μπλε δεν θα συνεχιστεί για πολύ αφού απόψε που οι δυο ομάδες θα παίξουν για ένα από τα πιο σημαντικότερα έπαθλα, το έπαθλο της επικοινωνίας, θα το χάσουν για ακόμη μια φορά.

Οι διάσημοι θα καταφέρουν να πάρουν «εκδίκηση» μετά τα χθεσινά και να είναι αυτοί που για ακόμα μια φορά θα δουν μηνύματα από τον έξω κόσμο ή από τα αγαπημένα τους άτομα...

Αύριο, βέβαια, έχουμε και τον παίκτη που θα αποχωρήσει (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός!)