Survivor all star: Δεν τα βρήκε με τον Ατζούν η Δαλάκα; Η πρώτη αινιγματική ανάρτηση της Κατερίνας στο instagram

Τι συμβαίνει με την Ασημινα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Δεν τα βρήκε με τον Ατζούν η Δαλάκα; Η πρώτη αινιγματική ανάρτηση της Κατερίνας στο instagram

Εδώ και λίγο καιρό όλοι οι Survivor fans παρακολούθησαν συγκλονισμένοι τη στιγμή, που ο Γιώργος Λιανός μετά από απόφαση της παραγωγής του Survivor all star, απέβαλε Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα από το παιχνίδι.

Οι δύο παίκτριες πιάστηκαν με κινητό και τσιγάρα μέσα στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου, κάτι που προφανώς είναι ενάντια στους κανόνες του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα έκαναν έξαλλη την ομάδα τους και φυσικά τους αντιπάλους.

Όλοι περιμένουν πως και πως την πολυαναμενόμενη συνάντηση του Ατζούν Ιλιτζαλί με τις παίκτριες του Survivor All Star που παρανόμησαν και μέχρι να πραγματοποιηθεί όντως πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται...

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα μετά την αποβολή της από το Survivor all star

Mετά από ένα τεράστιο σούσουρο, που έχει επικρατήσει σχετικά με το αν τα κορίτσια θα μπουν στο παιχνίδι ξανά ή αν θα πάρουν τη βαλίτσα τους και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, το βράδυ της Τετάρτης 8/2 λύθηκε το μυστήριο.

Την απάντηση μας έδωσε η Δαλάκα μέσα από την πρώτη ανάρτηση της στο Instagram, με τη οποία έκανε και επίσημα σαφές, πως δε θα μπει ξανά στο παιχνίδι....Αναμένουμε το τι θα γίνει με την Ασημίνα τώρα!

«Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου .. », έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα στην ανάρτησή της.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένουν Δαλάκα και Ασημίνα

Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου μένουν σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο όπου είναι και ο χώρος που υποδέχτηκε υποδέχτηκε τους παίκτες λίγο μετά την άφιξη τους στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για το «Viva Wyndham Dominicus Palace», που τους φιλοξενεί και στα 24ωρα που μεσολαβούν από την αποχώρησή τους μέχρι την πτήση τους για την Ελλάδα.

Παρότι φημίζεται για τις ανέσεις που προσφέρει, πάντως, κανείς τους δεν βιάζεται να επιστρέψει, με όλους να δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τον τελικό τον ερχόμενο Ιούλιο στο Γαλάτσι. Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Survivor all star δωμάτια

Survivor all star spoilers

Survivor all star Άγιος Δομίνικος

Survivor all star σκαι

Survivor all star ξενοδοχειο

Survivor all star

Survivor all star ριάλιτι

Survivor all star λεφτά