Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor all star: «Αυτό ξέρεις εσύ...» - Η γκάφα του Λιανού για το σύντροφό της Χαμπέρη στην Ελλάδα

Την έβαλε σε σοβαρές σκέψεις...

Survivor all star: «Αυτό ξέρεις εσύ...» - Η γκάφα του Λιανού για το σύντροφό της Χαμπέρη στην Ελλάδα
Reality 08.02.2023 23:45
Από Ελένη Μήτση

Έπαθλο επικοινωνίας έχει για δεύτερη φορά σήμερα (8/2) στο Survivor all star με τους κόκκινους και μπλε να αγωνίζονται με σκοπό να έρθουν λίγο πιο κοντά στον έξω κόσμο και στους αγαπημένους τους.

Οι διάσημοι είναι λίγο πιο τυχεροί, αφού σε περίπτωση, που κερδίσουν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους τους.

Πολλά από τα παιδιά έχουν αφήσει μια σχέση πίσω και έτσι και η Ελένη Χαμπέρη θα ήθελε να μιλήσει με τον καλό της Αλέξανδρο. Μια ατάκα του Γιώργου Λιανού, όμως έκανε σαφές στο κοινό, πως το ζευγάρι πριν αποχωριστεί μάλλον πέρασε κάποια κρίση.

Ο Λιανός προσπάθησε να το μαζέψει αλλά ήταν πλέον αργά, όταν και η Χαμπέρη δεν έκρυψε με τα λεγόμενά της, πως αγχώνεται για το αν θα την περίμενε η σχέση της ακόμα...

Να θυμίσουμε όμως σε αυτό το σημείο, πως μετά την αποχώρηση της Ελένης από το Survivor είχε χωρίσει από τον τότε σύντροφό της (δείτε τον εδώ) και μήνες αργότερα έγινε γνωστό πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου.

Μετά τις φήμες μάλιστα σχετικά με το ειδύλλιο για Χαμπέρη και Πρίαμο να φουντώνουν, ο αγαπημένος της Αλέξανδρος που είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου, έδωσε την απάντηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα του: «Missing you is my hobby, Caring for you is my job, Making you happy is my duty and Loving you is my life...», δηλαδή «Το να μου λείπεις είναι το χόμπι μου, να νοιάζομαι για εσένα η δουλειά μου, να σε κάνω χαρούμενη το καθήκον μου και να σε αγαπώ η ζωή μου».

Το σχόλιο του Γιώργου Λιανού για τη σχέση της Ελένης Χαμπέρη

Share