Survivor all star: Το πανηγύρισαν μέχρι τρέλας - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Πανικός στους...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Το πανηγύρισαν μέχρι τρέλας - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα στο Survivor all star και έτσι την Τετάρτη 8/2 οι ομάδες αγωνίστηκαν με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στους δικούς τους στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως την πρώτη επικοινωνία με τον έξω κόσμο είχε κερδίσει η κόκκινη ομάδα, οπότε είχε διαβάσει ξεκαρδιστικά tweets αντί για τους μπλε, που τα διεκδικούν την Τετάρτη 8/2.

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor all star (8/2)

Όπως σας το είχαμε πει και εμείς από νωρίς, η ομάδα που θα δει μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα με τελικό σκορ 10/8 θα είναι ξανά οι κόκκινοι...

Η γκάφα του Λιανού για το σύντροφό της Χαμπέρη στην Ελλάδα

Πολλά από τα παιδιά έχουν αφήσει μια σχέση πίσω και έτσι και η Ελένη Χαμπέρη θα ήθελε να μιλήσει με τον καλό της Αλέξανδρο. Μια ατάκα του Γιώργου Λιανού, όμως έκανε σαφές στο κοινό, πως το ζευγάρι πριν αποχωριστεί μάλλον πέρασε κάποια κρίση.

Ο Λιανός προσπάθησε να το μαζέψει αλλά ήταν πλέον αργά, όταν και η Χαμπέρη δεν έκρυψε με τα λεγόμενά της, πως αγχώνεται για το αν θα την περίμενε η σχέση της ακόμα...

Να θυμίσουμε όμως σε αυτό το σημείο, πως μετά την αποχώρηση της Ελένης από το Survivor είχε χωρίσει από τον τότε σύντροφό της (δείτε τον εδώ) και μήνες αργότερα έγινε γνωστό πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου.

Μετά τις φήμες μάλιστα σχετικά με το ειδύλλιο για Χαμπέρη και Πρίαμο να φουντώνουν, ο αγαπημένος της Αλέξανδρος που είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου, έδωσε την απάντηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα του: «Missing you is my hobby, Caring for you is my job, Making you happy is my duty and Loving you is my life...», δηλαδή «Το να μου λείπεις είναι το χόμπι μου, να νοιάζομαι για εσένα η δουλειά μου, να σε κάνω χαρούμενη το καθήκον μου και να σε αγαπώ η ζωή μου».