Survivor all star: «Έναν άνδρα που γούσταρε...» - Το σχόλιο της Καρολίνας για τον Πρίαμο που έφερε σε άβολη θέση το πάνελ του Πρωινό μας

Μιλάει μόνο για το Μάριο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έναν άνδρα που γούσταρε...» - Το σχόλιο της Καρολίνας για τον Πρίαμο που έφερε σε άβολη θέση το πάνελ του Πρωινό μας

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν καλεσμένη για μια ακόμα φορά στο Πρωινό μας την Πέμπτη 9/2 με την πρώην παίκτρια Survivor all star να σχολιάζει ξανά όσα βλέπει να γίνονται στο παιχνίδι μετά την αποχώρησή της.

Γενικότερα, το ενδιαφέρον της είναι περισσότερο εστιασμένο στον Μάριο Πρίαμο με την κίνηση της να του στείλει μέσα από το έπαθλο επικοινωνίας να γεννάει νέα ερωτήματα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Μάριος ενθουσιάστηκε με την κίνηση της κοπέλας και μάλιστα όλη η κόκκινη ομάδα τον ανέβασε ψυχολογικά δείχνοντας άνετη με το θέμα της Καρολίνας (δείτε εδώ όσα είπε στο έπαθλο επικοινωνίας η Καρολίνα και το σοκ του Μάριου).

Η Καρολίνα λοιπόν αποκάλυψε, πως δεν της κάνει καμία εντύπωση η αντίδραση των διάσημων, αφού είχαν κανονικά γνώση για ό,τι συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον Πρίαμο.

Η αποκάλυψη της Καρολίνας Καλύβα για την ομάδα του Μάριου Πρίαμου στο Survivor all star

«Mε ενημέρωσε κάπως η παραγωγή, έτσι απ’ έξω απ’ έξω, εάν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα. Ε, όταν ήθελα έστειλα κάτι τις και το έλαβαν. Για μένα απαντάω, δεν το ζήτησε εκείνος. Το ήξεραν όλοι στην ομάδα, δεν το ξέρουν τώρα με το μήνυμα. Το ήξεραν από τότε. Τον είδα τέλειο! Έλαμψε, περισσότερο! Πιστεύω ότι ένιωσε γεμάτος! Κάπως έτσι γέμισε, χάρηκε πολύ και… βαϊμπάρουμε ψηλά!

Δεν ξέρω αν του άλλαξα τη διάθεση με το μήνυμα αλλά τον ανέβασα, τον εμψύχωσα. Βαριά λέξη είναι να πω πως είδα έναν ερωτευμένο άνδρα, είδα όμως έναν άνδρα που γούσταρε που είδε μήνυμα μου γιατί υπήρχε προφανώς ανησυχία και βλέπει ότι είναι όλα καλά και προχωράμε κανονικά. Με το μήνυμα του… απαντώ από έξω ότι όλα είναι καλά», είπε η Καρολίνα Καλύβα.