Masterchef: «Θα δει τι έχει να πάθει» - Χαμός στην πρώτη δοκιμασία με τις νέες ανακατατάξεις

Ποιοι ξίνησαν τα μούτρα τους;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: «Θα δει τι έχει να πάθει» - Χαμός στην πρώτη δοκιμασία με τις νέες ανακατατάξεις

Το masterchef ξεκίνησε και για απόψε (9/2) και οι διαγωνιζόμενοι έχουν κληθεί να αλλάξουν ομάδες και να προσαρμοστούν σε αυτές, μετά την επίστροφή "φωτιά" που αναμένεται να δούν (δείτε εδώ ποιος θα μπει).

Οι νέες ομάδες στο Masterchef

Στην πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Μπλε ομάδα: Νίκος (αρχηγός), Πορφύρης, Αλέξανδρος, Παναγιώτης, Πωλίνα, Στέλλα, Ρωμαίος, Παύλος, Σέβα, Νίκος, Γιάννης

Κόκκινη ομάδα: Μαρία(αρχηγός), Άγγελος, Αριστοτέλης, Θεόδωρος, Βαγγέλης, Κωνσταντίνος, Νικήτας, Δημήτρης, Χρήστος, Δώρα, Ηλίας

Αρχηγός των κόκκινων ορίστηκε ο νικητής της προηγούμενη δοκιμασίας, ο Νίκος, ο οποίος και διάλεξε τη Μαρία Ματσούκαρου ως αντίπαλο αρχηγό.

Σύμφωνα με τους κριτές, ο Νίκος είχε ένα ακόμα πλεονέκτημα: είτε να πάρει έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, είτε να «παγώσει» κάποιον από τους αντιπάλους, είτε να μην κάνει τίποτα από τα παραπάνω. Τελικά, επέλεξε να «παγώσει» τον Αριστοτέλη.

«Τιμή μου να παγώσω. Όταν ξεπαγώσω θα δει τι έχει να πάθει», είπε ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα, με βλέμμα πολλά υποσχόμενο.

Το περιστατικό με τον "πνιγμό" στο Masterchef

Αντιγραφή πιάτου έχουν να αντιμετωπίσουν οι τρεις παίκτες του Master Chef που βρέθηκαν στον τάκο, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι μαγειρικής.

Η καμπάνα περιλάμβανε ένα ορτύκι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τονίζει πώς δεν θέλουν να βρουν τρύπες πάνω του.

Αφού οι παίκτες κλήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο προκειμένου να έχουν εικόνα και των γεύσεων, ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την πάσα και χαρακτήρισε τους εαυτούς τους «Τρύπες», με τον Σωτήρη Κοντιζά να τραγουδά το «Τότε τι κρίμα».

Ο Παύλος που εκείνη την ώρα δοκίμαζε το πιάτο παραλίγο να πνιγεί με αυτά που άκουγε!