Survivor all star: Με έντονο ύφος απέναντι στις κάμερες! Η επεισοδιακή επιστροφή του Παλαίστρου Χάρου στην Ελλάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα πολύ σύντομο πέρασμα είδαμε να κάνει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος από το Survivor all star, καθώς ο παίκτης μπήκε ως έξτρα προσθήκη και δεν πρόλαβε - ούτε μήνα - να κλείσει στον Άγιο Δομίνικο.

Η κρίση του κόσμου ήταν ξεκάθαρη, καθώς η αποχώρηση του κρίθηκε από την ψηφοφορία του κοινού και έτσι ο Χάρος την Κυριακή 12/2 με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκε και πάλι πίσω στην Ελλάδα (δείτε εδώ τα σχόλια των μπλε με το που έφυγε ο Παλαίστρος από την ομάδα τους).

«Σαν να το ένιωθα», είπε αρχικά o Παλέστρος στην πρώτη συνέντευξη στο Πρωινό μας για την στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματός του και συμπλήρωσε για το γεγονός πως έφαγε ωμό Σαλάχι: «Ψαράς είμαι, γκουρμεδιά το λέω εγώ.

Όλοι με πλησίασαν, κανένας δεν θέλει να φεύγει κάποιος δικός τους», πρόσθεσε έπειτα για την συμπεριφορά των συμπαικτών του εκείνα τα λεπτά, ενώ αναφέρθηκε και στο πως είναι μερικοί πίσω από τις κάμερες: «Πώς παίζεται το παιχνίδι "μία νύχτα στο Παλέρμο", ακριβώς αυτό το πράγμα. Είμαστε μεταξύ μας όλοι, αλλά και λιγάκι όλοι χώρια. Υπάρχει πείνα, ανταγωνισμός είναι αντίξοες συνθήκες, ο Τάκης Ροχάλιζε κάθε βράδυ τον είχα στο αυτί μου», συνέχισε ο Χάρος (δείτε εδώ την υπόλοιπη, πολύ αποκαλυπτική συνέντευξή του).

Η επιστροφή του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου από το Survivor all star

Ο αποκλειστικός φακός του Υouweekly.gr βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 12/2 στο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε την επιστροφή του πρώην παίκτη, με τον ίδιο να είναι χαλαρός, ωστόσο κάπως επιθετικός απέναντι στις κάμερες, που τον πλησίασαν για να εξασφαλίσουν δηλώσεις του.

Παλέστρος Χάρος