My Style Rocks: «Δεν ντρέπεστε; Τι μου λέτε;» - Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Νικόλ με τα όσα είπαν για το φόρεμα της

Η εμφάνιση της για ακόμη μια φορά, δεν έμεινε ασχολίαστη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Δεν ντρέπεστε; Τι μου λέτε;» - Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Νικόλ με τα όσα είπαν για το φόρεμα της

Το σημερινό (13/2) επεισόδιο του My Style Rocks, είχε απ' όλα. Τσακωμούς (δείτε εδώ ποιες), ίντριγκες, αλλά και γέλια. Πιο συγκεκριμένα, την στυλιστική εμφάνιση της Νικόλ σχολίασε η κριτική επιτροπή του My Style Rocks και δεν φάνηκε να ενθουσιάστηκε από το αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός κι ο Στέλιος Κουδουνάρης βρήκαν κι άλλες χρήσεις για το ντύσιμο.

Ο σχολιασμός για το φόρεμα της Νικόλ στο My Style Rocks

«Το κατάλαβες όταν το εξηγούσαμε. Πραγματικά είναι χρήσιμο. Θέλω να σε ρωτήσω τι κάνεις αύριο που έχω φωτογράφιση, θα σε πάρω για reflector» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός και στην συνέχεια συμπλήρωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Και για τα περιστέρια στα μπαλκόνια κάνεις».

Αφού λύθηκαν όλοι στα γέλια, η Νικόλ ανέφερε αποσβολωμένη: «Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Τι μου λέτε; Ε όχι τώρα το χοντραίνουμε».

Χαμός στο My Style Rocks με Σκουλό - Δεσποτοπούλου

Να υπνεθυμίσουμε ότι στο (26/1) επεισόδιο είχαμε δεί την Νικόλ, αντίνα γελά, όπως σήμερα, να κλαίει.

«Ξέρεις που πας; Κατά… μην πω την λέξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός. «Μα είσαι εκτός concept αγάπη μου. Είναι σαν εμένα να με κρίνουν για μια δουλειά, να πηγαίνω να φωτογραφίσω ένα 70s και εγώ να το κάνω grands, nirvana, άρα η δουλειά θα είναι ωραία; Ας είναι ωραίες φωτογραφίες, θα είναι εκτός concept. Είναι πολύ ωραίο αυτό που έφτιαξες θα σου έβαζα 5 βαθμούς, αλλά είναι εκτός concept», είπε ο Δημήτρης Σκουλός, με τη Νικόλ να ξεσπά σε κλάματα.