Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη - Η κίνηση του Κόρομι που την έκανε να καταρρεύσει

Έχει δίκιο...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη - Η κίνηση του Κόρομι που την έκανε να καταρρεύσει

Μετά το ξέσπασμα του Κρις Σταμούλη για την χθεσινή (12/2) ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star (δείτε εδώ τα λόγια του) είδαμε την Αφροδίτη Σκαφίδα να ξεσπά σε κλάματα και να κατηγορεί τον Γιώργο Κορομί για την συμπεριφορά που έχει απέναντι της, ειδικά τις τελευταίες μέρες.

Ο λόγος που η Σκαφίδα ξέσπασε σε κλάματα στο Survivor All Star

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε ότι ο Γιώργος Κορόμι προσπαθεί να την αποκόψει από τους υπόλοιπους οι οποίοι τον ακολουθούν διότι είναι ο μόνος που φέρνει φαγητό στην ομάδα. «Τον τελευταίο καιρό νιώθω σαν παράσιτο στην ομάδα μου. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν ο Κορόμι με τον Σάκη φτιάξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο οποίο βλέπουν το ποτάμι και εκεί δέχονται μόνο τη Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο.

Την πρώτη φορά που πήγα να κάτσω εκεί μου λέει ο Κορόμι “Απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα”, με ενόχλησε αυτό αλλά δεν έδωσα σημασία. Συνέχισα να κάθομαι αλλά κατάλαβα ότι υπάρχει μία αρνητική ενέργεια. Την επόμενη μέρα που πήγα προς τα εκεί υπήρχε ένα σκοινί και ο Κορόμι μου είπε ότι χρειάζομαι άδεια για να κάτσω.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν εχθές όπου κάθομαι και μου λέει “Τι έγινε; Δεν κάνεις πια παρέα με τον Μαρτίκα, τον Σχίζα και τον Μπάρτζη;”. Του απάντησα ότι κάνω παρέα με όλους και δεν ανήκω σε κάποια κλίκα.» είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Στη συνέχεια, η παίκτρια κατευθύνθηκε προς τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη και ξέσπασε σε κλάματα κάνοντας τον Σπύρο Μαρτίκα έξαλλο. «Τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι η Αφροδίτη δεν είναι καλά. Νιώθει αποκομμένη και μόνη. Παλεύω να είμαι όσο περισσότερο κοντά της. Το έχω υποσχθεί ότι θα είμαι δίπλα της και δεν το έχω υποσχεθεί μόνο στην ίδια.

Αλλά αυτά που συμβαίνουν δε συμβαίνουν μπροστά μου. Αυτά που παθαίνει, αυτά τα γεγονότα που μου περιέγραψε και έκλαιγε λυπάμαι που δεν έγιναν μπροστά μου. Δημιούργησαν έναν χώρο και τον απέκλεισαν γικα μία και μόνο παρέα. Και την έδιωξαν με τον χειρότερο τρόπο. Δεν την έχω ξαναδεί να κλαίει.» είπε ο ίδιος φανερά νευριασμένος.