Survivor All Star: «Μην αλλάζεις για να γίνεις αρεστός» - Το πετσόκομμα της Εύης για τον Βασάλο

«Ξέρει ότι δεν τον παίρνει πολύ να απαντά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μην αλλάζεις για να γίνεις αρεστός» - Το πετσόκομμα της Εύης για τον Βασάλο

Το αποψινό (13/2) επεισόδιο του Survivor All Star είναι άκρως "κοφτερό" αν σκεφτεί κανεις οτι είμαι μόλις στα μισά πριν τον στίβο μάχης και οι Μαχητές έχουν στάξει όλοι το "φαρμάκι" τους, είτε για την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία, που ψηφίστηκε ο Κρις (δείτε εδώ τα λόγια του), είτε για την εικόνα που έρχουν τις τελευταίες μέρες , ο Βασάλος και ο Καραγκούνιας, με την Εύη να προβληματίζεται.

Τα όσα είπε η Εύη για τον Βασάλο και τον Καραγκούνια στο Survivor All Star

«Για τον Τάκη έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για αυτά που λέει και στην ομάδα μου… Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπερδεμένος ο λόγος του. Αυτό που με προβληματίζει τελευταία είναι ότι έχει γαντζωθεί επάνω στον Κωνσταντίνο γιατί ξέρει ότι έχει διαφορετικό χιούμορ, κάνει τον χαβαλέ του και πουλάει.

Ξέρει ότι δεν τον παίρνει πολύ να απαντά. Ό,τι και να του πει ο Κωνσταντίνος γελάει, το παίρνει στο χαλαρό ενώ αν το πει η Στέλλα θα την πάρει και θα την σηκώσει» ανέφερε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor.

«Αποτέλεσμα να αγκαλιάζουμε και να καλύπτουμε μία υπερτοξική προσωπικότητα για ποιο λόγο; Για να γελάμε; Ούτε να γελάμε πρέπει, ούτε να καλύπτουμε τον χαρακτήρα. Ο καθένας είναι αυτό που είναι. Εφόσον είσαι αυτός ο χαρακτήρας, μην αλλάζεις για να φανείς αρεστός. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα» σχολίασε η Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Απόψε, σύμφωνα με όσα δείχνει το trailer - που μπορείτε να δείτε κι εσείς εδώ - πέραν του ότι θα πρωταγωνιστήσει αρκετά η Αφροδίτη Σκαφίδα, θα έχουμε κι ένα πολύ ξαφνικό συμβάν στο συμβούλιο του νησιού.

Φυσικά, πριν φτάσουμε εκεί έχουμε και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο οποίο ξέρουμε από τώρα ποιοι κερδίζουν (δείτε εδώ). Στο συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, η Μελίνα θα χειροτερέψει. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου με την υγεία της.

Το παιχνίδι λοιπόν όπως καταλαβαίνεται να είναι καταιγιστικό! Τα πράγματα ειδικά για την Μπλε ομάδα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, μάλιστα πάνε από το κακό στο χειρότερο από ότι φαίνεται.

Εκτός από την αδιαθεσία στο συμβούλιο του νησιού, θα ψηφιστούν και οι επόμενοι παίκτες της Μπλε ομάδα για να πέσουν στον τάκο μαζί με τον Κρις Σταμούλη. Οι δυο λοιπόν ακόμη παίκτες που κινδυνεύουν με αποχώρηση την ερχόμενη Πέμπτη είναι η Μελίνα Μεταξά λόγω της υγείας της, αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.