Masterchef: Επιστροφή ΣΟΚ - Οι παίκτες που έσταξαν το "φαρμάκι" τους με τον Σταύρο

Αναμενόμενο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: Επιστροφή ΣΟΚ - Οι παίκτες που έσταξαν το

Η εβδομάδα στο MasterChef ξεκίνησε με Mystery Box αλλά και με μία επιστροφή, που δεν άρεσε και τόσο στους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής. Η αποχώρηση του Χρήστου, άνοιξε ένα κενό όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω η τελευταία αποχώρηση πριν από εκείνον, δηλαδή ο Σταύρος, γεγονός που δυσαρέστησε πολλούς, όπως η συμπεριφορά του Πορφυρού στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ τι έγινε).

Οι παίκτες που δεν τους άρεσε η επιστροφή του Σταύρου στο Masterchef

Στο άκουσμα του ονόματός του ο Θεόδωρος,η Στέλλα και ο Νίκος κατέβασαν μούτρα και αργότερα στο κιου έσταξαν γενναιόδωρα το φαρμάκι τους.

Ο παίκτης επέστρεψε στις κουζίνες του διαγωνισμού, αλλά δεν το είδαν όλοι με καλό μάτι: «Ένα άτομο ακόμη. Εμένα δε μου λέει κάτι αυτό. Και 10 να έρθουν θα τους στείλω από εκεί που ήρθαν», δήλωσε ο Θεόδωρος. Αδιάφοροι ήταν και ο Νίκος Κ., με τη Στέλλα, οι οποίοι δε χάρηκαν που είδαν τον Σταύρο να επιστρέφει.

«Είμαι πάρα πολύ καλά που φοράω τη λευκή ποδιά. Μου είχε λείψει. Τη δεύτερη ευκαιρία θα την πιάσω από τα μαλλιά» ανέφερε με τη σειρά του ο Σταύρος στο MasterChef.

Ο λόγος που αποχώρησε ο Χρ. Πολιτάκης από το προηγούμενο επεισόδιο (10/2) του Masterchef

«Τον ευχαριστούμε πολύ για τη μέχρι τώρα παρουσία και του ευχόμαστε τα καλύτερα από καρδιάς», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συνέχισε... «Κάπου εδώ να πούμε ότι κι ο Πάνος...» με το Σωτήρη Κοντιζά να απαντάει με χιούμορ: «Αποχώρησε οικειοθελώς».

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς, μια μικρή αδιαθεσία... τον περιμένουμε πάλι μαζί μας. Χειροκρότημα για τον Ιωαννίδη», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον 3ο σεφ της παρέας που έλειψε.

Με καταγωγή από το Ηράκλειο και εμπειρία στην κουζίνα, ο Χρήστος είναι σίγουρος για τις μαγειρικές του δεξιότητες, δε μοιράζεται ποτέ τα ελαττώματα του και απεχθάνεται την αδικία. Έρχεται αποφασισμένος να κερδίσει και να παίξει στρατηγικά. Στόχος του; Να είναι αυτός ο Κρητικός μάγειρας που θα καταφέρει να φέρει το τρόπαιο του MasterChef για πρώτη φορά στο νησί.

Παίκτης