Με νέο κούρεμα και κολλητό κολάν - Η τελευταία προπόνηση της Ελευθερίας Ελευθερίου πριν μπει στο Survivor All Star

Η ανάρτηση της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Με νέο κούρεμα και κολλητό κολάν - Η τελευταία προπόνηση της Ελευθερίας Ελευθερίου πριν μπει στο Survivor All Star

Έξι νέοι παίκτες έχουν φτιάξει τις βαλίτσες τους και ετοιμάζονται να πετάξουν για την Δομινικανή Δημοκρατία και την νέα σεζόν του Survivor All Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Γεια σου» οι παίκτες που φεύγουν άμεσα για Καραϊβική είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ακόμα δύο παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι είναι ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου λίγο πριν μπεί στο Survivor All Star

Το πρωί της Δευτέρας (13/2) η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την τελευταία της προπόνηση λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο. Ο γυμναστής της και προπονητής των Survivors, ανέβασε σε story στο Instagram την πρώην παίκτρια των Διασήμων να κάνει γυμναστική παρέα με το σκυλάκι της, γράφοντας «The last workout».

Για να δούμε τι έχει ετοιμάσει η παραγωγή του ΣΚΑΙ, για την τραγουδίστρια. Θα είναι στον Μπλέ ή στην Κόκκινη ομάδα, μαζί με τον Μάριο Πρίαμο, που δεν την συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά;

Η ανάρτηση της Ελυεθερίου πριν μπει στο Survivor All Star

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για το Survivor All Star και την προσωπική της ζωή

«Δεν ξέρω αν θα μπω. Ισχύει ότι θα έμπαινα από την αρχή. Ήμασταν σε προχωρημένο στάδιο και ήταν να γίνει. Έγιναν κάποιες αλλαγές, γενικά είναι και κάποιες υποχρεώσεις με τη δουλειά μου και την δισκογραφία, που τρέχουν πίσω. Είμαι σε μια πολύ μεταβατική φάση», απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όσο για τις ομάδες του Survivor All Star: «Αν έμπαινα θα ήθελα να ήμουν στους Μπλε και ας έχανα, διασκεδάζουν λίγο πιο πολύ». Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, ξεκαθάρισε: «Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, έχω επιλέξει πολλά χρόνια να μην το κάνω αυτό».