My Style Rocks: «Τι μαντολίνο, τι...» - Το επικό μπέρδεμα την Vodos την ώρα που το "έπαιζε" σκληρή στην Ρέινα

«Εκτός εάν ήθελες να πεις άλλο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Τι μαντολίνο, τι...» - Το επικό μπέρδεμα την Vodos την ώρα που το

Το σημερινό (14/2) επεισόδιο του My Style Rocks είναι από τα πιο ωραία μέχρι τώρα γιατί έχει τα πάντα, γέλια, τσακωμούς και κλάματα. Βέβαια, η Emilia Vodos είναι αυτή που έκλεψε τις παραστάσεις, πριν όμως δείξει το λούκ της (δείτε εδώ τα σημερινά σχόλια των τουιτεράδων), με μια μόνο ατάκα της.

Η ατάκα της Vodos στο My Style rocks

Τα κορίτσια του My Style Rocks προσπαθούν να πετύχουν το πιο ιδανικό look για να πάρουν και καλή κριτική από τις συμπαίκτριές τους αλλά να κερδίσουν και τους κριτές με τις στυλιστικές τους επιλογές. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Emilia που θέλησε να σχολιάσει τη φούστα της Ρέινα και τις σούρες που κάνει σαν ακορντεόν.

Αλλά, το ακορντεόν έγινε μαντολίνο, με τις παίκτριες να τη διορθώνουν και εκείνη να ξεσπά σε γέλια.

«Μου αρέσει πολύ αυτό που φοράς από πάνω, εξαιρετικό, πάρα πολύ ωραίο. Του μπαμπά; Ουάου. Δεν μου αρέσει το υπόλοιπο γιατί αυτή η φούστα κάνει σούρες. Είναι στο size σου; Γιατί το σχέδιό της δεν είναι να ανοίγει πάνω. Μαντολίνο; Ακορντεόν ναι. Το μαντολίνο είναι άλλο ναι», είπε η Emilia, με τη Ρέινα να προσθέτει χαριτολογώντας: «Εκτός εάν ήθελες να πεις μαντολάτο».

Η στιγμή που η Emilia κατηγορεί την Ρεινα στο My Style Rocks

Στο (13/2) επεισόδιο, όταν ήρθε η σειρά της Ρέινα να ακούσει την κριτική από τις συμπαίκτριές της, το θέμα ήρθε ξανά στην επιφάνεια, με την Emilia να λέει αυτή τη φορά πως μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς της.

«Ρέινα κι εσένα το χέρι του Θεού σε έχει ντύσει μάλλον. Πολύ ωραίος συνδυασμός, όμως μάλλον δεν είναι δικός σου», της είπε, με τη Ρέινα να της απαντά: «Λοιπόν, δεν θα λέμε κάθε μέρα τα ίδια. Δεν θα κάνουμε δικαστήριο εδώ πέρα, είναι άσχημο. Είσαι εδώ για να κάνεις κριτική, όχι για να κόβεις βαθμούς, επειδή έχεις κάποιες υποψίες».

«Δεν έχω υποψίες, έχω αποδείξεις», της είπε η Emilia διακόπτοντάς της. «Μου στείλανε ποιος ντύνει τη Ρέινα. Θα σου δείξω το μήνυμα backstage. Μία κοπέλα, γνωστή μου στο Κολωνάκι, που έχει μπουτίκ, ο αδερφός της είναι στυλίστας και μου είπε ότι συνεργάζεται με τη Ρέινα», αποκάλυψε η Emilia.

Αρνούμενη τις κατηγορίες της, η Ρέινα της απάντησε: «Γιατί δεν στέλνεις αυτόν τον άνθρωπο εδώ πέρα να πει μπροστά μου κιόλας ότι είναι ο στυλίστας μου;».