Survivor All Star: «Δεν σε πειράζει τώρα εε;» - Πυρ και μανία ο Κρις Σταμούλης εναντίον των μαχητών

Λίγο ήθελαν να πιαστούν στα χέρια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Δεν σε πειράζει τώρα εε;» - Πυρ και μανία ο Κρις Σταμούλης εναντίον των μαχητών

Στο αποψινό (14/2) επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μιλά για την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία (δείτε εδώ τα λόγια του) και στην συνέχεια στην καλύβα των μπλέ άναψαν τα αίματα, με πρωταγωνιστή τον Κρις Σταμούλη, που τους κατηγορούσε για την άδικη ψήφιση του, στο πρώτο συμβούλιο αυτής της εβδομάδας.

Ο τσακωμός του Κρις Σταμούλη με τους Μαχητές στο Survivor All Star

«Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες» είπε ο Κρις Σταμούλης στο Survivor.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε από την μεριά του: «Ο Κρις τους ξεβράκωσε λίγο. Η γυμνή αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να κλειδώσουν ένα άτομο κι αν έχαναν την δεύτερη ασυλία, να είχαν δεύτερες έξτρα επιλογές, που ήταν η Μελίνα».

Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Μια μέρα έμεινε για να ολοκληρωθεί η 6η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ κι απόψε 14/2 οι τηλεθεατές θα δουν να πραγματοποιείται ο πιο κρίσιμος αγώνας, αυτός της τρίτης και τελευταίας ασυλίας.

Για ακόμα μια εβδομάδα οι Κόκκινοι έχουν πάρει σερί νίκες. Η πρώτη και η δεύτερη ασυλία είναι δική τους με αποτέλεσμα στον τάκο να έχουν βγει τρείς παίκτες των Μπλε: Κρις, Μελίνα και Ασημακόπουλος.

Απόψε, τα πράγματα, όμως θα αλλάξουν αφού σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα θα κερδίσει (δείτε εδώ).

Οι διάσημοι, λοιπόν, μετά το χθεσινό ντέρμπι θα έρθουν πολύ χαλαροί πως ακόμα μια νίκη είναι δική τους και τελικά δεν θα την πάρουν! Θα δουν τους μπλε να πανηγυρίζουν, να τρώνε και πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό να πηγαίνουν στο συμβούλιο απλά σαν θεατές.

Τι έχουν σκοπό να κάνουν, όμως; Με βάση την ιστορία θα περίμενε κανείς πως στον τάκο θα ρίξουν για ακόμα μια φορά τον Ζαχαροπλάστη που δείχνει να αντέχει συνεχώς τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Πόσες φορές έχει τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και πόσες φορές έχει παραμείνει μέσα τελικά...

Σύμφωνα, όμως, με αποκλειστικές πληροφορίες η τακτική που θα παίξουν απόψε θα είναι διαφορετική. Οι κόκκινοι θέλουν σιγά σιγά να λιγοστεύουν, να φύγουν όσοι αδύναμοι για να δυναμώσει η ομάδα τους. Σπύρος Μαρτίκας, αυτό είναι το όνομα που περιμένατε. Ο Σπύρος θα βγει στον τάκο κι εδώ θα είμαστε να σας δώσουμε και το spoil της τελικής αποχώρησης. Όλα στην ώρα τους, ωστόσο...