Survivor All Star: Ακραίο περιστατικό μπροστά σε παραγωγή και Λιανό - Πήγαν να πιαστούν στα χέρια παίκτες

Ποια είναι η αιτία;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ακραίο περιστατικό μπροστά σε παραγωγή και Λιανό - Πήγαν να πιαστούν στα χέρια παίκτες

Ο στίβος μάχης του Survivor All Star τελείωσε και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φέρουν στην καλύβας τους την νίκη και την ασυλία που την συνοδεύει (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε). Βέβαια, λίγο πριν τελειώσει το αγώνισμα είδαμε δυο παίκτες, ένας από την κάθε ομάδα να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, με μια μόνο κουβέντα του ενός.

Οι παίκτες που πίαστηκαν σχεδόν στα χέρια στο Survivor All Star

Ο λόγος για τον ... Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο μισθοφόρος μετά την νίκη του, λίγο πριν πλάρουν την ασυλία άκουσε στον φαρμακοποιό να τον αποκαλεί "αγάπη μου" με ειρωνικό τρόπο και έγινε έξω φρενών και έβριζε.

«Τάκη αγάπη μου δεν τα έβαλες καλά, γύρνα τα βάλεις», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Μια μέρα έμεινε για να ολοκληρωθεί η 6η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ κι απόψε 14/2 οι τηλεθεατές θα δουν να πραγματοποιείται ο πιο κρίσιμος αγώνας, αυτός της τρίτης και τελευταίας ασυλίας.

Για ακόμα μια εβδομάδα οι Κόκκινοι έχουν πάρει σερί νίκες. Η πρώτη και η δεύτερη ασυλία είναι δική τους με αποτέλεσμα στον τάκο να έχουν βγει τρείς παίκτες των Μπλε: Κρις, Μελίνα και Ασημακόπουλος.

Οι διάσημοι, λοιπόν, μετά το χθεσινό ντέρμπι θα έρθουν πολύ χαλαροί πως ακόμα μια νίκη είναι δική τους και τελικά δεν θα την πάρουν! Θα δουν τους μπλε να πανηγυρίζουν, να τρώνε και πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό να πηγαίνουν στο συμβούλιο απλά σαν θεατές.

Τι έχουν σκοπό να κάνουν, όμως; Με βάση την ιστορία θα περίμενε κανείς πως στον τάκο θα ρίξουν για ακόμα μια φορά τον Ζαχαροπλάστη που δείχνει να αντέχει συνεχώς τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Πόσες φορές έχει τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και πόσες φορές έχει παραμείνει μέσα τελικά...

Σύμφωνα, όμως, με αποκλειστικές πληροφορίες η τακτική που θα παίξουν απόψε θα είναι διαφορετική. Οι κόκκινοι θέλουν σιγά σιγά να λιγοστεύουν, να φύγουν όσοι αδύναμοι για να δυναμώσει η ομάδα τους. Σπύρος Μαρτίκας, αυτό είναι το όνομα που περιμένατε. Ο Σπύρος θα βγει στον τάκο κι εδώ θα είμαστε να σας δώσουμε και το spoil της τελικής αποχώρησης. Όλα στην ώρα τους, ωστόσο...