My Style Rocks: «Έχω κουραστεί, αλήθεια, δεν θέλω» - "Σφαγή" μεταξύ Εμιλίας και Χριστιάννας

Η κόντρα τους καλά κρατεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Έχω κουραστεί, αλήθεια, δεν θέλω» -

Χαμό προκάλεσε για ακόμα μια φορά η Emilia Vodos στο σημερινό 15/2 επεισόδιο του My Style Rocks, με αφορμή την ενδυματολογική της επιλογή, η οποία εντυπωσίασε τις περισσότερες συμπαίκτριες της, πλην μιας συγκεκριμένης.

Ο λόγος φυσικά για Χριστιάννα Κατσιέρη η οποία μίλησε ξανά με αρκετά αιχμηρό τρόπο, μιας και η κόντρα των 2 κοριτσιών καλά κρατεί. Έναν έντονο διαπληκτισμό όμως είχαν νωρίτερα ακόμα 2 παίκτριες.

Χαμός μεταξύ Χριστιάνας - Εμιλίας στο My Style Rocks

«Ανταποδίδω τον μη αντικειμενικό άσσο της Αιμιλίας γιατί σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις! Όπως και κάποιες άλλες κοπέλες. Οπότε, εφόσον δεν είναι αντικειμενικές ούτε αυτές, μην περιμένουν από μένα κάτι περισσότερο από τον τρόπο που οι ίδιες με αξιολογούν. Δεν έχει αντικειμενικά κριτήρια η ίδια προς εμένα. Άλλο είναι να βλέπω από συγκεκριμένες παίκτριες την ίδια βαθμολογία κάθε φορά, 1 και 2, άλλο είναι να υπάρχει μια ανισορροπία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος κρίνει αντικειμενικά όταν υπάρχει ανισορροπία. Όταν, όμως, κάθε φορά μου βάζεις 1 και 2 δεν είναι αντικειμενικό αυτό το πράγμα. Εγώ δεν είμαι υποχρεωμένη να κρίνω αντικειμενικά τις κοπέλες που δεν με κρίνουν αντικειμενικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα.

Με την σειρά της, η Emilia είπε: «Εντάξει, τώρα η Χριστιάννα σε κάθε εμφάνιση που κάνω εγώ εδώ πάνω προκαλεί ένα θέμα και το γυρίζει στο πως βαθμολογώ εγώ εκείνη. Αυτό θεωρώ πως δεν είναι σωστό. Μπορείς να κρίνεις απλά το look και να πεις ότι δεν σου αρέσουν κάποια κομμάτια, όπως τα έχω συνδυάσει ή οτιδήποτε και όχι να κάνεις κάθε φορά όλο αυτό. Λίγο έχω κουραστεί, αλήθεια, δεν θέλω».